ΠΑΡΑ-THEMA: “Δεν είναι πάρκινγκ, είναι χωράφι με δέστρες για γάιδαρους”- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΠΑΡΑ-THEMA: “Δεν είναι πάρκινγκ, είναι χωράφι  με δέστρες για γάιδαρους”- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Με σαρκαστικό ύφος σχολιάζει συμπολίτης μας την δύσκολη κατάσταση που περνά, με το θέμα στάθμευσης στην πολυκατοικία του.

Συγκεκριμένα, ο συμπολίτης μας ανήρτησε φωτογραφίες στην ομάδα του Facebook “Ο ΓΑΡΟΣ της Ημέρας”, στις οποίες φαίνεται ένα άσπρο σαλούν όχημα, το οποίο σύμφωνα με τον ίδιο, έχει κλείσει τον χώρο στάθμευσης.

Πάντως ο ένοικος της πολυκατοικίας, αναφέρει ότι αναγκάστηκε να ειδοποιήσει την Αστυνομία για να ενημερώσει την οδηγό του λευκού οχήματος ότι πρέπει να το μετακινήσει, διαδικασία που σύμφωνα με το σχόλιο, αποτελεί τακτική απογευματινή ενασχόληση του.

Πάντως, με μεγάλη δόση σαρκασμού και επηρεασμένος από το όνομα της συγκεκριμένης ομάδας του Facebook, αναφέρει ότι ο χώρος εκεί δεν είναι χώρος στάθμευσης πολυκατοικίας, αλλά “ένα χωράφι με οργανωμένο χώρο με δέστρες για γαϊδάρους!” και ότι από αύριο θα βάλει και ποτίστρα.

Δείτε τη δημοσίευση:

 

X.Z.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Διπλωματικός μαραθώνιος» από ΠτΔ: Επαφές με Κατάρ και Ισραήλ για σταθερότητα στην περιοχή

«Διπλωματικός μαραθώνιος» από ΠτΔ: Επαφές με Κατάρ και Ισραήλ για σταθερότητα στην περιοχή

Σε μια περίοδο έντονων γεωπολιτικών εξελίξεων στη Μέση Ανατολή και την Ανατολική Μεσόγειο, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, είχε σειρά σημαντικών τηλεφωνικών επικοινωνιών με περιφερειακούς ηγέτες.