ΠΑΡΑ-THEMA: “Δεν είναι πάρκινγκ, είναι χωράφι με δέστρες για γάιδαρους”- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΠΑΡΑ-THEMA: “Δεν είναι πάρκινγκ, είναι χωράφι  με δέστρες για γάιδαρους”- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Με σαρκαστικό ύφος σχολιάζει συμπολίτης μας την δύσκολη κατάσταση που περνά, με το θέμα στάθμευσης στην πολυκατοικία του.

Συγκεκριμένα, ο συμπολίτης μας ανήρτησε φωτογραφίες στην ομάδα του Facebook “Ο ΓΑΡΟΣ της Ημέρας”, στις οποίες φαίνεται ένα άσπρο σαλούν όχημα, το οποίο σύμφωνα με τον ίδιο, έχει κλείσει τον χώρο στάθμευσης.

Πάντως ο ένοικος της πολυκατοικίας, αναφέρει ότι αναγκάστηκε να ειδοποιήσει την Αστυνομία για να ενημερώσει την οδηγό του λευκού οχήματος ότι πρέπει να το μετακινήσει, διαδικασία που σύμφωνα με το σχόλιο, αποτελεί τακτική απογευματινή ενασχόληση του.

Πάντως, με μεγάλη δόση σαρκασμού και επηρεασμένος από το όνομα της συγκεκριμένης ομάδας του Facebook, αναφέρει ότι ο χώρος εκεί δεν είναι χώρος στάθμευσης πολυκατοικίας, αλλά “ένα χωράφι με οργανωμένο χώρο με δέστρες για γαϊδάρους!” και ότι από αύριο θα βάλει και ποτίστρα.

Δείτε τη δημοσίευση:

 

X.Z.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«State of the Union»: Γεμάτη δράσεις η νέα χρονιά – Τα έργα που ολοκληρώνονται, τα σχέδια που επεκτείνονται και οι προτάσεις που «μπαίνουν στο αυλάκι»

«State of the Union»: Γεμάτη δράσεις η νέα χρονιά – Τα έργα που ολοκληρώνονται, τα σχέδια που επεκτείνονται και οι προτάσεις που «μπαίνουν στο αυλάκι»

Σε πέντε προτεραιότητες βασίζεται το διακυβερνητικό πρόγραμμα του Νίκου Χριστοδουλίδη και για το 2026 προγραμματίζονται 59 συνολικά δράσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE