ΛΕΜΕΣΟΣ: Σε συναγερμό Αστυνομία και Πυροσβεστική λόγω μαθητών

ΛΕΜΕΣΟΣ: Σε συναγερμό Αστυνομία και Πυροσβεστική λόγω μαθητών

Πονοκέφαλο στις Αρχές προκαλεί η δράση μαθητών, οι οποίοι από το πρωί της Παρασκευής (25/5), προκαλούν ζημιές και αναστάτωση σε αριθμό σχολείων της πόλης και επαρχίας Λεμεσού.

Του Χρίστου Ζήνωνος

Συγκεκριμένα, ασφαλείς πληροφορίες του ThemaOnline αναφέρουν ότι η Αστυνομία κλήθηκε σε τουλάχιστο 4-5 σχολεία, σε κάποια εκ των οποίων περισσότερες από μια φορές σε διαφορετικά περιστατικά, αφού ομάδες νεαρών, σε μερικές περιπτώσεις και εξωσχολικών, άναψαν φωτοβολίδες και καπνογόνα, έκαναν χρήση κροτίδων και έβαλαν φωτιά σε χόρτα.

Ακόμη, όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, υπήρξε τουλάχιστον μια περίπτωση όπου οι νεαροί είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα τους.

Πάντως, εκτός από την Αστυνομία, σε συναγερμό φαίνεται να βρίσκεται και η Πυροσβεστική Υπηρεσία, αφού σε περιπτώσεις όπως αυτή στα σχολεία στον Άγιο Αθανάσιο Λεμεσού, η κατάσταση μπορούσε να ξεφύγει.

Περιπολικά της αμέσου δράσεως είναι συνεχώς επί ποδώς, αφού δεν προλαβαίνουν να πάνε από τον έναν τόπο στον άλλον.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

Συνεχίζονται σήμερα στις Βρυξέλλες οι εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, κατά τις οποίες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχτηκε συγχαρητήρια από επικεφαλής ευρωπαϊκών θεσμών και ομολόγων του για την πρόοδο που επιτεύχθηκε τους τελευταίους έξι μήνες σε διάφορα θέματα, θα παρουσιάσει τη σημαντική πρόοδο που έχει επιτευχθεί επί Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ σε σχέση με το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο.