Σημαντικές διευκρινήσεις ενόψει της Εκλογικής Γενικής Συνέλευσης

Σημαντικές διευκρινήσεις ενόψει της Εκλογικής Γενικής Συνέλευσης

Ανακοίνωση εξέδωσε η Ανόρθωση όπου αναφέρει:

«Το Δ.Σ. του Συλλόγου θα ήθελε να διευκρινίσει τα πιο κάτω σχετικά με την υποβολή υποψηφιοτήτων για εκλογή στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου κατά την Εκλογική Γενική Συνέλευση της 31ης Μαΐου 2018:

1. Καθώς η καθορισμένη, από τον άρθρο 8.3.3 του Καταστατικού του Συλλόγου, προθεσμία για υποβολή υποψηφιοτήτων εκπνέει ήμερα Κυριακή, οι υποψηφιότητες ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΒΛΗΘΟΥΝ δυνάμει του άρθρου 8.3.5 ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 6 μ.μ. την Τρίτη 29 Μαΐου 2018.

2. Τα Έντυπα Υποψηφιοτήτων (τόσο τυχόν Ολοκληρωμένου Συνδυασμού, όσο και Ατομικής Υποψηφιότητας) θα πρέπει να υποβληθούν σε πρωτότυπη μορφή στα γραφεία του Συλλόγου στο Αθλητικό Κέντρο Αντώνης Παπαδόπουλος στη Λάρνακα.

3. Παράκληση είναι, όπως τυχόν υποψηφιότητες υποβληθούν το συντομότερο δυνατόν ώστε να δοθεί ευκαιρία στον Σύλλογο να διεξάγει τον απαιτούμενο έλεγχο των υποψηφιοτήτων οι οποίες θα τεθούν υπόψιν της τελευταίας Συνεδρίας του νυν Διοικητικού Συμβουλίου, την Τρίτη 29/5/2018 στις 19.00 μ.μ. για επικύρωση».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

Υπάρχει παράθυρο ευκαιρίας για το Κυπριακό μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ, είπε σήμερα ο  Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας ότι γίνεται μια προσπάθεια ως πρώτο βήμα για επανέναρξη των συνομιλιών που θα οδηγήσουν σε ένα τελικό αποτέλεσμα και επισημαίνοντας πως δεν μπορούμε να συζητούμε επ’ άπειρον.

BEST OF TOTHEMAONLINE