Άνοιξε ξανά η παραλία της Δερύνειας στην κατεχόμενη Αμμόχωστο

Άνοιξε ξανά η παραλία της Δερύνειας στην κατεχόμενη Αμμόχωστο

Άνοιξε σήμερα η «παραλία της Δερύνειας» που είναι κοντά στην περίκλειστη περιοχή της Αμμοχώστου και κάτω από τη διοίκηση των «δυνάμεων ασφαλείας» του κατοχικού στρατού, σύμφωνα με τα τ/κ ΜΜΕ.

Όπως αναφέρεται, έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες για τη χρήση της παραλίας και από σήμερα μπορούν οι λουόμενοι να την χρησιμοποιούν, βάσει του πρωτοκόλλου που υπεγράφη πέρσι μεταξύ του «δήμου» Αμμοχώστου και των «δυνάμεων ασφαλείας» για λειτουργία της παραλίας για το κοινό.

Αναφέρεται ακόμα ότι η παραλία θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι τις 29 Οκτωβρίου μεταξύ των ωρών 08.00- 22.00.

Σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα της εφημερίδας «Γενί Ντουζέν», η παραλία είχε ανοίξει πέρυσι τον Αύγουστο και ενώ αρχικά επρόκειτο να είναι προσβάσιμη για όλους, τελικά υπήρχε έλεγχος στην είσοδο και επιτρεπόταν η είσοδος σε άτομα με τουρκική υπηκοότητα ή ταυτότητα του ψευδοκράτους. Αυτό είχε προκαλέσει αντιδράσεις και στην τ/κ πλευρά. Η παραλία έχει μήκος 240 μέτρα, διαθέτει 240 ξαπλώστρες και καντίνα για φαγητό.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Την Δευτέρα η συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου για Νίκο Σύκα - Τα σενάρια

ΔΗΣΥ: Την Δευτέρα η συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου για Νίκο Σύκα - Τα σενάρια

Για το βράδυ της ερχόμενης Δευτέρας έχει προγραμματιστεί η συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου του ΔΗΣΥ, η οποία μέχρι στιγμής αναβλήθηκε δύο φορές.  Στόχος της συνεδρίας είναι η εξέταση της εισήγησης του Εκτελεστικού Γραφείου, που κατατέθηκε έπειτα από πρόταση της προέδρου του κόμματος, Αννίτας Δημητρίου, και αφορά τη διαγραφή του βουλευτή Νίκου Σύκα.

BEST OF TOTHEMAONLINE