Αυτό είναι το ΓΟΥΡΙ της Ρεάλ για το 13ο Τσάμπιονς Λιγκ! – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Αυτό είναι το ΓΟΥΡΙ της Ρεάλ για το 13ο Τσάμπιονς Λιγκ! – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τρεις παίκτες της Ρεάλ ανακάλυψαν το κόλπο για να φέρουν το 13ο Champions League στο σύλλογο και αυτό έχει να κάνει με μία φωτογραφία που… επαναλαμβάνεται! Διαβάστε το story.

Είναι δυνατόν να πιστεύει κανείς ότι μία ομαδική φωτογραφία μπορεί να επηρεάσει το αποτέλεσμα ενός αγώνα ή ακόμα και την εξέλιξη μίας διοργάνωσης;

Προφανώς ουδείς αφού ζούμε στο 2018 και η… μαγεία ανήκει σε άλλες εποχές, πολύ μακρινές, παρόλα αυτά τρεις παίκτες της Ρεάλ φαίνεται πως δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα στα γούρια.

Αυτοί είναι οι Κριστιάνο Ρονάλντο, Καζεμίρο και Μαρσέλο, που λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής των «μερένγκες» για το Κίεβο όπου θα διεξαχθεί ο τελικός του Champions League έβγαλαν μαζί μία φωτογραφία, όπου ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι μπροστά έχοντας μαζί του μία χειραποσκευή, με τον Καζεμίρο να είναι πίσω και δεξιά του και τον Μαρσέλο πίσω και αριστερά του.

Η φωτογραφία αυτή δημοσιεύτηκε μέσα από τους προσωπικούς λογαριασμούς του «CR7» στα social media, ωστόσο ο λόγος που την έχει κάνει τόσο δημοφιλή είναι πως κάπου την έχουμε ξαναδεί στο πρόσφατο παρελθόν!

Ναι, υπήρχαν πολλοί παρατηρητικοί που εντόπισαν πως η εν λόγω τριάδα έχει φωτογραφηθεί μαζί και στα τρία προηγούμενα εκτός έδρας ματς της Ρεάλ Μαδρίτης στο φετινό Champions League.

Πριν το ταξίδι στο Παρίσι όπου οι «μερένγκες» νίκησαν την Παρί 2-1 και πήγαν στους «8», πριν το ταξίδι στο Τορίνο όπου νίκησαν με 3-0 την Γιουβέντους και έκλεισαν θέση στα ημιτελικά αλλά και πριν το ταξίδι στο Μόναχο στα ημιτελικά όπου επιβλήθηκαν 2-1.

Σωστά καταλάβατε. Η μαδριλένικη αυτή τριπλέτα θεωρεί την εν λόγω πόζα γούρικη και για αυτό την έβγαλε και τώρα λίγο πριν πετάξει για το Κίεβο. Λέτε να γίνει το «4 στα 4» και η συγκεκριμένη φωτογραφία να γίνει συλλεκτική;

Πηγή: contra.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός βρίσκεται σήμερα, αντιμέτωπος με μία κρίσιμη πολιτική πρόκληση. Το Εκτελεστικό Γραφείο του κόμματος συνεδριάζει για να εξετάσει τις συνέπειες της αργίας που έχει επιβληθεί στους Δημάρχους Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, και Λευκονοίκου, Πιερή Γυψιώτη. Οι δύο υποθέσεις ξεπερνούν τον νομικό χαρακτήρα και γίνονται καθαρά πολιτικά ζητήματα για την ηγεσία του ΔΗΣΥ, η οποία καλείται να ισορροπήσει ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας, την πολιτική ευθύνη και την κοινωνική πίεση.

BEST OF TOTHEMAONLINE