ΠΑΦΟΣ: Τους έπιασαν λίγο πριν το deal – Φόρεσαν χειροπέδες

ΠΑΦΟΣ: Τους έπιασαν λίγο πριν το deal – Φόρεσαν χειροπέδες

Χειροπέδες σε δυο πρόσωπα ηλικίας 40 και 23 ετών προχώρησε το ΤΑΕ Πάφου το απόγευμα της Παρασκευής (25/05).

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, τα δυο πρόσωπα συνελήφθησαν για τα αδικήματα της παράνομης κατοχής περιουσίας και κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την πώληση τους σε άλλα πρόσωπα.

Οπως μας αναφέρθηκε, κατά την έρευνα εντοπίστηκε στην κατοχή τους κινητά τηλέφωνα και φορητοί υπολογιστές.

Οι δυο άντρες ανακρινόμενοι δεν έδωσαν ικανοποιητικές εξηγήσεις σε ότι αφορά το νόμιμο της κατοχής των πιο πάνω αντικειμένων.

Ακολούθως, φορέσαν χειροπέδες και οδηγήθηκαν στην Αστυνομικής Διεύθυνση Πάφου όπου και θα παραμείνουν υπό κράτηση για να παρουσιαστούν το Σάββατο (26/05) ενώπιον δικαστηρίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Αυτά είναι τα 75 έργα με προϋπολογισμό €230 εκατομμυρίων για την Πάφο

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Αυτά είναι τα 75 έργα με προϋπολογισμό €230 εκατομμυρίων για την Πάφο

Σε περισσότερα από 75 έργα με προϋπολογισμό που υπερβαίνει τα 230 εκατομμύρια ευρώ για την Επαρχία Πάφου αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την ευρεία σύσκεψη με φορείς της Πάφου, της οποίας προήδρευσε στο πλαίσιο της περιοδείας του σε Δήμους και Κοινότητες της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE