Γ. Περδίκης:‘Το success story της κυβέρνησης καταρρέει στην περίπτωση του Συνεργατισμού’

Γ. Περδίκης:‘Το success story της κυβέρνησης καταρρέει στην περίπτωση του Συνεργατισμού’

 Το success story της κυβέρνησης καταρρέει στην περίπτωση του συνεργατισμού, δήλωσε σήμερα ο Πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, Γιώργος Περδίκης, ο οποίος σημείωσε ότι «κακώς» αφέθηκε η κυβέρνηση ελεύθερη από τα πολιτικά κόμματα να χειριστεί την υπόθεση του Συνεργατισμού.

Σε δηλώσεις του, ο κ. Περδίκης είπε πως «φτάσαμε στο σημείο να πρέπει να πληρώσει ακόμα μια φορά ο κυπριακός λαός, για τους κακούς χειρισμούς και τη διαχείριση και αυτού του θέματος της οικονομίας από την κυβέρνηση».

«Επιτέλους», είπε, «πρέπει να σταματήσει και ο πολιτικός κόσμος και τα πολιτικά κόμματα να δίνουν το χαρτί της ελεύθερης κίνησης στην κυβέρνηση στο θέμα το συνεργατισμού».

Πρόσθεσε πως πρέπει να ανοιχθεί ο φάκελος του Συνεργατισμού και να κριθούν οι ενέργειες της κυβέρνησης και της διοίκησης του Συνεργατισμού

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα διερευνηθούν τα πάντα» – Η πρώτη αντίδραση της Κυβέρνησης για την τραγωδία

«Θα διερευνηθούν τα πάντα» – Η πρώτη αντίδραση της Κυβέρνησης για την τραγωδία

Με γραπτή δήλωση, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης εκφράζει τη βαθιά θλίψη της Κυβέρνησης για την τραγωδία στη Γερμασόγεια, με την κατάρρευση πολυκατοικίας και την απώλεια ανθρώπινων ζωών, τονίζοντας παράλληλα ότι η Πολιτεία θα σταθεί δίπλα στις οικογένειες των θυμάτων και θα προχωρήσει σε πλήρη διερεύνηση των αιτίων.

BEST OF TOTHEMAONLINE