Γ. Περδίκης:‘Το success story της κυβέρνησης καταρρέει στην περίπτωση του Συνεργατισμού’

Γ. Περδίκης:‘Το success story της κυβέρνησης καταρρέει στην περίπτωση του Συνεργατισμού’

 Το success story της κυβέρνησης καταρρέει στην περίπτωση του συνεργατισμού, δήλωσε σήμερα ο Πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, Γιώργος Περδίκης, ο οποίος σημείωσε ότι «κακώς» αφέθηκε η κυβέρνηση ελεύθερη από τα πολιτικά κόμματα να χειριστεί την υπόθεση του Συνεργατισμού.

Σε δηλώσεις του, ο κ. Περδίκης είπε πως «φτάσαμε στο σημείο να πρέπει να πληρώσει ακόμα μια φορά ο κυπριακός λαός, για τους κακούς χειρισμούς και τη διαχείριση και αυτού του θέματος της οικονομίας από την κυβέρνηση».

«Επιτέλους», είπε, «πρέπει να σταματήσει και ο πολιτικός κόσμος και τα πολιτικά κόμματα να δίνουν το χαρτί της ελεύθερης κίνησης στην κυβέρνηση στο θέμα το συνεργατισμού».

Πρόσθεσε πως πρέπει να ανοιχθεί ο φάκελος του Συνεργατισμού και να κριθούν οι ενέργειες της κυβέρνησης και της διοίκησης του Συνεργατισμού

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Συνεχίζεται η εκλογική διαδικασία – Στο 32,3% η προσέλευση

LIVE: Συνεχίζεται η εκλογική διαδικασία – Στο 32,3% η προσέλευση

Η Κύπρος ψηφίζει σήμερα για την ανάδειξη της νέας Βουλής των Αντιπροσώπων, με το πολιτικό ενδιαφέρον να κορυφώνεται σε ολόκληρη τη χώρα. Το ThemaOnline σας μεταδίδει λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις από τη διαδικασία των Βουλευτικών Εκλογών 2026, με συνεχή ενημέρωση για τη συμμετοχή, τις δηλώσεις πολιτικών αρχηγών, τα πρώτα στοιχεία από τις κάλπες, την καταμέτρηση των ψήφων και τα αποτελέσματα. 

BEST OF TOTHEMAONLINE