ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από κοινή άσκηση κομάντο Ελλάδας και Σερβίας

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από κοινή άσκηση κομάντο Ελλάδας και Σερβίας

Πρόγραμμα συνεργασίας Ελλάδας και Σερβίας με κοινή άσκηση των κομάντων

Ολοκληρώθηκε στη Σερβία μια από κοινού εκπαίδευση μεταξύ των κορυφαίων κομάντος της Ελλάδας και συγκεκριμένα των Μονάδων Ειδικών Επιχειρήσεων της Ελλάδας, Ζ’ ΜΑΚ και ΕΤΑ (σ.σ της μονάδας που σαν αποστολή έχει την βαθιά διείσδυση σε εχθρικό έδαφος και ως εκ τούτου η δράση της καλύπτεται σε μεγάλο βαθμό από το απόρρητο) και της Σερβίας, στο πλαίσιο της άσκησης «FALCON-2018».

Σύμφωνα με την σχετική ενημέρωση από το ΓΕΕΘΑ, η άσκηση, εντάσσεται στο πρόγραμμα στρατιωτικής συνεργασίας των δύο χωρών και περιλάμβανε εκτέλεση αλμάτων στατικού ιμάντα και ελεύθερης πτώσης, τερματική καθοδήγηση πυρών με συνδρομή προσωπικού εδάφους, καταρρίχηση από ελικόπτερο με χρήση συστήματος Fast Rope, βολές μάχης ταχείας αντίδρασης και ελεύθερων σκοπευτών, καθώς και εκπαίδευση παροχής πρώτων βοηθειών μάχης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε πολιτικό σταυροδρόμι τα κόμματα ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ – Το βίντεο, το κόστος και οι βουλευτικές του 2026

Σε πολιτικό σταυροδρόμι τα κόμματα ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ – Το βίντεο, το κόστος και οι βουλευτικές του 2026

Οι τελευταίες εξελίξεις γύρω από το επίμαχο βίντεο που έχει προκαλέσει ισχυρούς κραδασμούς στο πολιτικό σύστημα δεν δοκιμάζουν μόνο την αντοχή της κυβέρνησης, αλλά φέρνουν σε εξαιρετικά δύσκολη θέση και τα κόμματα που τη στηρίζουν. ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ βρίσκονται πλέον μπροστά σε ένα πολιτικό δίλημμα με σαφή χρονικό ορίζοντα: Τις βουλευτικές εκλογές του Μαΐου 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE