ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Στο νοσοκομείο οι δυο πυροσβέστες

ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Στο νοσοκομείο οι δυο πυροσβέστες

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας μεταφέρθηκαν λίγο μετά τις 21:00 το βράδυ της Παρασκευής (25/05) οι δυο επιβαίνοντες του Πυροσβεστικού οχήματος που ανετράπη στο Αεροδρόμιο Λάρνακας

Όπως σας είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενο μας δημοσίευμα, το εν λόγω όχημα ανετράπη υπό συνθήκες που διερευνώνται στο πλαίσιο άσκησης.

Από την ανατροπή τραυματίστηκαν οι δυο Πυροσβέστες που επέβαιναν το όχημα και μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας για εξετάσεις.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, κανένας από τους δυο Πυροσβέστες δεν έχει τραυματιστεί σοβαρά.

Τα ακριβή αίτια του ατυχήματος διερευνώνται.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

Προσερχόμενος την Πέμπτη το πρωί στο τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο πριν την ανάληψη της Κυπριακής Προεδρίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης δήλωσε ότι «είναι η ώρα των αποφάσεων σε όλα τα θέματα", σημειώνοντας πως  το θέμα της Ουκρανίας είναι αυτό που θα κυριαρχήσει. Εξέφρασε ακόμη την ελπίδα ότι "απόψε θα βγούμε ακόμα πιο ενωμένοι».