ΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΛΕΜΕΣΟΥ: Συγκινημένος ο Αρχηγός με τον τραυματία αστυνομικό - Το μήνυμα του Γιώργου

ΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΛΕΜΕΣΟΥ: Συγκινημένος ο Αρχηγός με τον τραυματία αστυνομικό - Το μήνυμα του Γιώργου

«Αρχηγέ περιμένω πως και πως να επιστρέψω στο καθήκον», ήταν τα λόγια του αστυνομικού, Γιώργου Γεωργίου, που τραυματίστηκε κατά την φονική επίθεση στην Λεμεσό στις 5/5/2018, στον Αρχηγό της Αστυνομίας.

Τα πιο πάνω λόγια, έκανε γνωστά μέσω δημοσίευσής του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Αρχηγός της Αστυνομίας, το βράδυ της Παρασκευής (25/5).

Θυμίζουμε ότι ο Αρχηγός της Αστυνομίας βρέθηκε στο Νοσοκομείο του Τελ Αβίβ την Πέμπτη (24/5) με σκοπό να δει τον τραυματία αστυνομικό.

Επίσης, ο Αρχηγός στην δημοσίευσή του στο Twitter, ανάφερε, «Είχα ακούσει πολλά για την αφοσίωση του στη Αστυνομία. Ένα παιδί χαμηλών τόνων με αρχές και αξίες που τον καθιστούν πρότυπο».

«Συγκίνηση θαυμασμός σεβασμός. Αυτό μόνο», κατάληξε.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Σαφές μήνυμα ότι το θέμα του Επισκόπου Τυχικού δεν θα απασχολήσει την επόμενη συνεδρία της Ιεράς Συνόδου στις 23 Ιουνίου έστειλε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος, απορρίπτοντας παράλληλα τα περί άδικης δίκης που προβάλλουν υποστηρικτές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE