Χωρισμός 'βόμβα' στην Ελληνική showbiz- Ένα μήνα πριν έφεραν στον κόσμο το παιδί τους

Χωρισμός 'βόμβα' στην Ελληνική showbiz-  Ένα μήνα πριν έφεραν στον κόσμο το παιδί τους

Πολλά έχουν γραφτεί τα τελευταία 24ωρα για τη σχέση του Άνθιμου Ανανιάδη και της Μαρίας Νεφέλης Γαζή.

Ο ηθοποιός φέρεται να έχει χωρίσει από τη σύντροφό του έναν μήνα μετά τον ερχομό του γιου του που θα πάρει το όνομα, Τιμόθεος.

Εξαιτίας του ντόρου που έχει δημιουργηθεί, η Μαρία Νεφέλη Γαζή αποφάσισε να διαγράψει τον λογαριασμό της στο Instagram, καθώς όπως όλα δείχνουν θέλει να κρατήσει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Τόσο ο Άνθιμος όσο και η μητέρα του παιδιού του δεν έχουν επιβεβαιώσει, αλλά ούτε έχουν διαψεύσει αυτές τις φήμες.

Ωστόσο, το βράδυ της Πέμπτης, ο φωτογραφικός φακός «τσάκωσε» τον ηθοποιό σε εστιατόριο που βρίσκεται στο Χαλάνδρι, χαλαρό και ευδιάθετο παρέα με καλούς του φίλους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.