ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΠΑΦΟΥ: Ανακάλυψαν το ψέμα του 26χρονου

ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΠΑΦΟΥ: Ανακάλυψαν το ψέμα του 26χρονου

Στην σύλληψη 26χρονου, προχώρησε τα ξημερώματα του Σαββάτου (26/5) στο Αεροδρόμιο Πάφου, η Αστυνομία.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 5:25 το πρωί του Σαββάτου (26/5), 26χρονος κάτοχος Αλβανικού διαβατηρίου, συνελήφθη στο Αεροδρόμιο της Πάφου.

Ο 26χρονος είχε στην κατοχή του ισπανική ταυτότητα, η οποία ήταν κλεμμένη και εκδομένη σε άλλο όνομα.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του 26χρονου, την ταυτότητα την είχε αγοράσει από ομοεθνή του στην Αλβανία για 300 ευρώ.

Ο συλληφθέντας οδηγήθηκε ενώπιον δικαστηρίου, όπου εκδόθηκε εναντίον του διάταγμα τετραήμερης προσωποκράτησης.

Τα αδικήματα που διερευνώνται εναντίον του 26χρονου από το ΤΑΕ Πάφου είναι, πλαστογραφία, πλαστοπροσωπία και κυκλοφορία πλαστού εγγράφου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σχολίασε το περίγραμμα λύσης του Γκουτέρες ο ΠτΔ - «Δεν είναι θετικό ότι είδαν το φως της δημοσιότητας»

Σχολίασε το περίγραμμα λύσης του Γκουτέρες ο ΠτΔ - «Δεν είναι θετικό ότι είδαν το φως της δημοσιότητας»

Ήδη έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια, την επομένη της συνάντησής του με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, εκφράζοντας την ελπίδα να οδηγήσει στην επανέναρξη των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE