Έντυσε το χωριό του με… φανέλες της Λίβερπουλ ο παικταράς!

Έντυσε το χωριό του με… φανέλες της Λίβερπουλ ο παικταράς!

Ο μεσοεπιθετικός της Λίβερπουλ, Σαντιό Μανέ, έντυσε το χωριό του στην Σενεγάλη (Μπαμπάλι) στα χρώματα των «Reds» ενόψει του τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο 26χρονος διεθνής εξτρέμ, ο οποίος φιλοδοξεί να γίνει ο πρώτος Σενεγαλέζος ποδοσφαιριστής που θα κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ, έστειλε 300 φανέλες της Λίβερπουλ στο χωριό του για να τις φορέσουν οι κάτοικοι και να τον καμαρώσουν στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ με την Ρεάλ Μαδρίτης στο Κίεβο, με την ελπίδα να τους κάνει ξανά υπερήφανους.

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

Η στρατηγική που ακολουθούμε έχει οδηγήσει στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος συναντήθηκε στην Αθήνα, με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος σημείωσε ότι η Ελλάδα στέκεται πάντα εμπράκτως στο πλευρό της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE