Ελληνοκύπριος μεταφέρθηκε μαχαιρωμένος στο Γ.Ν. Λευκωσίας

Ελληνοκύπριος μεταφέρθηκε μαχαιρωμένος στο Γ.Ν. Λευκωσίας

Επεισόδιο με μαχαιρώματα εξετάζει το ΤΑΕ Αμμοχώστου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline τις πρωινές ώρες του Σαββάτου (26/05) μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Παραλιμνίου άνδρας ηλικίας περίπου 50 ετών.

Το εν λόγω πρόσωπο που κατάγεται από την Λάρνακα, έφερε τραύματα από μαχαιριές, που φέρεται να δέχθηκε σε φιλονικία που είχε στην περιοχή Σωτήρας.

Το εν λόγω πρόσωπο μεταφέρθηκε το μεσημέρι στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. Η κατάστασή του, αν αι περιγράφεται ως σοβαρή, εντούτοις φαίνεται να είναι εκτός κινδύνου.

Όπως πληροφορούμαστε, δεν αποκλείεται εντός της ημέρας να γίνουν συλλήψεις σε σχέση με την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Μεγάλες αλλαγές στο επίδομα τέκνου – 17.000 νέες οικογένειες στους δικαιούχους

ΠτΔ: Μεγάλες αλλαγές στο επίδομα τέκνου – 17.000 νέες οικογένειες στους δικαιούχους

Σημαντικές αλλαγές στο Επίδομα Τέκνου, με αύξηση του ύψους της παροχής και διεύρυνση των εισοδηματικών κριτηρίων, ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, με στόχο την ενίσχυση περισσότερων οικογενειών και ιδιαίτερα της μεσαίας τάξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE