ΑΝΑΤΡΟΠΗ δεδομένων! Το… νεότερο από τον τραυματισμό του Σαλάχ και η ελπίδα!

ΑΝΑΤΡΟΠΗ δεδομένων! Το… νεότερο από τον τραυματισμό του Σαλάχ και η ελπίδα!

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ υποβλήθηκε σε εξετάσεις και σύμφωνα με την Ομοσπονδία της Αιγύπτου υπάρχουν αρκετές ελπίδες συμμετοχής στο Μουντιάλ. 

Μπορεί ο Κλοπ, αλλά και τα βρετανικά ΜΜΕ να έκαναν λόγο για σοβαρό τραυματισμό του Σαλάχ, αλλά σύμφωνα με την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αιγύπτου υπάρχουν ελπίδες για το Μουντιάλ.
Ο διεθνής φορ υποβλήθηκε σε ακτινογραφία και όπως αναφέρει ο γιατρός της Εθνικής Mohamed Abou El-Ela, έχει υποστεί κάκωση των συνδέσμων στον ώμο, κάτι που έφερε χαμόγελα και αισιοδοξία.

Βέβαια, το πρωί της Κυριακής και με την επιστροφή του στο Λίβερπουλ θα γίνει γνωστό το διάστημα αποχής του. 

gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

TRAILER: Αποκλειστική συνέντευξη: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στο ThemaOnline– Μιλά για όλα, μέσα από το αυτοκίνητό του

TRAILER: Αποκλειστική συνέντευξη: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στο ThemaOnline– Μιλά για όλα, μέσα από το αυτοκίνητό του

Για πρώτη φορά, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ανοίγει την καρδιά του στον Τάσο Θεοδώρου, μέσα από μια εντελώς διαφορετική συνέντευξη.

BEST OF TOTHEMAONLINE