Στις Βρυξέλλες ο Χριστοδουλίδης για το Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων

Στις Βρυξέλλες ο Χριστοδουλίδης για το Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων

O Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Χριστοδουλίδης θα συμμετάσχει στις εργασίες του Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ.

Στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων αναμένεται να συζητηθούν, ανάμεσα σε αλλά, οι τελευταίες εξελίξεις σε σχέση με το Ιράν και τη συμφωνία για το πυρηνικό πρόγραμμα της χώρας, οι τελευταίες εξελίξεις στη λωρίδα της Γάζας, καθώς επίσης η κατάσταση στη Βενεζουέλα υπό το φώς των πρόσφατων εκλογών στη χώρα.

Κατά τη διάρκεια του Συμβουλίου, ο κ. Χριστοδουλίδης θα ενημερώσει τους ομολόγους του για  τα αποτελέσματα των πρόσφατων επισκέψεων του σε Σαουδική Αραβία και Ρωσία, αναφέρεται σε ανακοίνωση του Υπουργείου.

Ο Υπουργός Εξωτερικών επιστρέφει στην Κύπρο την Τρίτη, 29 Μαΐου 2018.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός βρίσκεται σήμερα, αντιμέτωπος με μία κρίσιμη πολιτική πρόκληση. Το Εκτελεστικό Γραφείο του κόμματος συνεδριάζει για να εξετάσει τις συνέπειες της αργίας που έχει επιβληθεί στους Δημάρχους Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, και Λευκονοίκου, Πιερή Γυψιώτη. Οι δύο υποθέσεις ξεπερνούν τον νομικό χαρακτήρα και γίνονται καθαρά πολιτικά ζητήματα για την ηγεσία του ΔΗΣΥ, η οποία καλείται να ισορροπήσει ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας, την πολιτική ευθύνη και την κοινωνική πίεση.

BEST OF TOTHEMAONLINE