ΚΙΝΑ: Ελπίδα για πραγματοποίηση συνάντησης Τραμπ- Κιμ

ΚΙΝΑ: Ελπίδα για πραγματοποίηση συνάντησης Τραμπ- Κιμ

Το Πεκίνο ελπίζει ότι η σύνοδος κορυφής μεταξύ του Προέδρου ΗΠΑ και του Βορειοκορεάτη ηγέτη θα πραγματοποιηθεί. 

Το Υπουργείο Εξωτερικών της Κίνας εξέφρασε σήμερα (27/5) την ελπίδα ότι η σύνοδος κορυφής ανάμεσα στον Πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ και τον Βορειοκορεάτη ηγέτη Κιμ Γιονγκ Ουν, η οποία είχε αρχικά προγραμματιστεί να γίνει στην Σιγκαπούρη στις 12 Ιουνίου, θα γίνει όπως είχε σχεδιαστεί αρχικά και θα είναι επιτυχής.

Ο απευθείας διάλογος ανάμεσα στους ηγέτες των ΗΠΑ και της Βόρειας Κορέας έχει ζωτική σημασία για την επίλυση του πυρηνικού ζητήματος, προσθέτει το κινεζικό Υπουργείο στην ανακοίνωσή του, την οποία απέστειλε στο Reuters.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η νέα ΕΔΕΚ της Σοφίας: Η 27χρονη πρόεδρος που καλείται να κλείσει έναν κύκλο εσωστρέφειας

Η νέα ΕΔΕΚ της Σοφίας: Η 27χρονη πρόεδρος που καλείται να κλείσει έναν κύκλο εσωστρέφειας

Από την εκλογική ήττα και τον εσωκομματικό εμφύλιο, στη νέα εποχή-Το καθαρό μήνυμα της κάλπης, οι πληγές που παραμένουν ανοιχτές και η δύσκολη αποστολή της νέας προέδρου

BEST OF TOTHEMAONLINE