ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΠΑΦΟΥ: Συνελήφθη η 67χρονη οδηγός του οχήματος

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΠΑΦΟΥ: Συνελήφθη η 67χρονη οδηγός του οχήματος

Στη σύλληψη της 67χρονης οδηγού του οχήματος που ενεπλάκη στη θανατηφόρα τροχαία σύγκρουση που συνέβη την Κυριακή (27/5) στην επαρχία Πάφου, και στην οποία έχασε τη ζωή του ο άτυχος Χάρης Δρουσιώτης, ηλικίας 33 ετών, προχώρησε η Αστυνομία Πάφου προς διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η 67χρονη νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου μετά το τροχαίο αφού, σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρό, υπέστη κάταγμα πλευράς.

Το δυστύχημα συνέβη στον κύριο δρόμο Νικόκλειας – Φασούλας, γύρω στις 11.35 πμ χθες, όταν η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 33χρονος, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε μετωπικά με εξ αντιθέτου ερχόμενο αυτοκίνητο, που οδηγούσε 67χρονη, με συνοδηγό 89χρονο.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΠΑΦΟΥ: Καταλείπει ανήλικο παιδί ο 33χρονος – Πήγαινε εκδρομή με φίλους- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ο 33χρονος μοτοσικλετιστής τραυματίστηκε κρίσιμα και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου, παρά τις προσπάθειες των επί καθήκοντι ιατρών, απεβίωσε.

Οι 67χρονη και 89χρονος επίσης μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου διαπιστώθηκε ότι, η 67χρονη υπέστη κάταγμα πλευράς και κρατήθηκε για νοσηλεία, ενώ ο 89χρονος κρατήθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου για σκοπούς παρακολούθησης.

Η κατάσταση της υγείας τους είναι εκτός κινδύνου.

Τα αίτια πρόκλησης της θανατηφόρας τροχαίας σύγκρουσης διερευνώνται από την Τροχαία Πάφου.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE