Παρανυφάκι στον γάμο του νονού της η Αριάδνη – Πανευτυχής η Κωνσταντίνα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Παρανυφάκι στον γάμο του νονού της η Αριάδνη – Πανευτυχής η Κωνσταντίνα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Την Κυριακή (27/5) ο νονός της μικρής Αριάδνης, Μάριος Νικολάου, ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με την εκλεκτή της καρδιάς του.

Στον γάμο του Κύπριου ποδοσφαιριστή, η μικρή Αριάδνη ήταν παρανυφάκι, αφού ο Μάριος είναι μάλιστα και νονός της κόρης του Νεκτάριου και της Κωνσταντίνας.

Από φωτογραφίες που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η παρουσιάστρια του TvOne, φαίνεται πως τόσο η μαμά όσο και η κόρη ήταν πανέμορφες και πανευτυχής, ενώ αξιοπρόσεκτο είναι ότι ήταν ντυμένες στα ίδια χρώματα.

Η Κωνσταντίνα μάλιστα, ανάφερε ότι λατρεύει να είναι συνέχεια μαζί με την κόρη της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεκλογικό άρωμα στον ΔΗΣΥ – Στο κάδρο Αννίτα, Αβέρωφ και οι πρώτες διεργασίες για το 2028

Προεκλογικό άρωμα στον ΔΗΣΥ – Στο κάδρο Αννίτα, Αβέρωφ και οι πρώτες διεργασίες για το 2028

Μπορεί οι προεδρικές εκλογές του 2028 να απέχουν ακόμη σχεδόν δύο χρόνια, ωστόσο στον Δημοκρατικό Συναγερμό φαίνεται πως έχουν ήδη ξεκινήσει οι πρώτες εσωκομματικές διεργασίες ενόψει της επιλογής του υποψηφίου που θα διεκδικήσει την Προεδρία της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE