ΤΖΟΚΕΡ: Ένας Λεμεσιανός ανάμεσα στους τυχερούς – ΠΙΝΑΚΑΣ

ΤΖΟΚΕΡ: Ένας Λεμεσιανός ανάμεσα στους τυχερούς – ΠΙΝΑΚΑΣ

Στην κλήρωση της Κυριακής (27/5) δεν βρέθηκε τυχερός στην πρώτη κατηγορία, αλλά στην δεύτερη βρέθηκαν τέσσερις και ένας εξ αυτών είναι από την Λεμεσό.

Συγκεκριμένα, στην κλήρωση του Τζόκερ που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (27/5) δεν βρέθηκε κανένας τυχερός στην πρώτη κατηγορία, η οποία έδινε το ποσό των 3,284,564 ευρώ.

Ωστόσο, στην δεύτερη κατηγορία τέσσερις τυχεροί, που θα βάλουν στους λογαριασμούς τους από 23, 622 ευρώ.

Σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου που δημοσίευσε ο ΟΠΑΠ, ανάμεσα στους τέσσερις τυχερούς, υπάρχει δελτίο το οποίο παίχθηκε στην Λεμεσό και συγκεκριμένα, στο πρακτορείο Μωυσέως Μελπομένη, στην οδό Ελλάδος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ισχυρή βούληση για επανέναρξη συνομιλιών για Κυπριακό μετέφερε ο ΥΠΕΞ στον ΓΓ ΟΗΕ

Ισχυρή βούληση για επανέναρξη συνομιλιών για Κυπριακό μετέφερε ο ΥΠΕΞ στον ΓΓ ΟΗΕ

Την ισχυρή βούληση της κυβέρνησης για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό μετέφερε ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος, κατά τη σημερινή συνάντησή του με τον Γενικό Γραμματέα του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) Αντόνιο Γκουτέρες στη Νέα Υόρκη.