Από την Τουρκία στην Κύπρο; Τι σχεδιάζει η ομάδα του

Από την Τουρκία στην Κύπρο; Τι σχεδιάζει η ομάδα του

Δημοσιεύματα στην Τουρκία φέρουν τον ποδοσφαιριστή της Φενερμπαχτσέ, Aatıf Chahechouhe, να είναι στο στόχαστρο της ΑΕΛ Λεμεσού.

Ο ΓαλλοΜαροκινός ποδοσφαιριστής, μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως αριστερός εξτρέμ, όσο και στην κορυφή της επίθεσης.

Ο Aatıf Chahechouhe αγωνίστηκε 37 παιχνίδια στη σεζόν με την Τουρκική ομάδα, έχοντας 2 ασίστ και 7 γκολ.

Σε ένα δημοσίευμα φιλοξενούνται δηλώσεις του μάνατζερ του παίκτη, του Andy Hahn, ο οποίος ανέφερε «Καθώς μιλούσα στους υπεύθυνους της ΑΕΛ για κάποιο άλλο παίκτη, με ρώτησαν και για τον Aatif αλλά τους είπα ότι η Φενέρμπαχτσε είναι χαρούμενη μαζί του και σχεδίαζαν να του ανανεώσουν το συμβόλαιο».

Πατήστε εδώ για να δείτε το σχετικό δημοσίευμα

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κατάπαυση του πυρός στην Ουκρανία για 30 ημέρες υπό όρους συμφώνησαν οι ΗΠΑ με το Κίεβο - Αναμένεται η ρωσική απάντηση

Κατάπαυση του πυρός στην Ουκρανία για 30 ημέρες υπό όρους συμφώνησαν οι ΗΠΑ με το Κίεβο - Αναμένεται η ρωσική απάντηση

Οι ΗΠΑ τερματίζουν την διακοπή στην ανταλλαγή πληροφοριών με την Ουκρανία και θα επαναλάβουν τη βοήθεια στον τομέα της ασφάλειας, έγινε γνωστό από το Στέιτ Ντιπάρτμεντ μετά τη συνάντηση με την ουκρανική αντιπροσωπεία στη Σαουδική Αραβία.

BEST OF TOTHEMAONLINE