Λονδίνο: Χιλιάδες κεραυνοί έκαναν άνω-κάτω τις πτήσεις στο αεροδρόμιο Στάνστεντ

Λονδίνο: Χιλιάδες κεραυνοί έκαναν άνω-κάτω τις πτήσεις στο αεροδρόμιο Στάνστεντ

Στο έλεος των κεραυνών βρέθηκε χθες τη νύχτα το Λονδίνο, με το αεροδρόμιο Στάνστεντ να δέχεται το μένος των φυσικών φαινομένων.

Το τρίτο πιο πολυσύχναστο αεροδρόμιο του Λονδίνου, επλήγη από τους κεραυνούς με αποτέλεσμα να υποστεί ζημιές το σύστημα για την τροφοδοσία των αεροσκαφών με καύσιμα.

Αποτέλεσμα ήταν να ακυρωθούν ή να καθυστερήσουν πολλές πτήσεις.

Χαρακτηριστικό είναι ότι κατά τη διάρκεια των καταιγίδων έπεσαν πάνω από 64.000 κεραυνοί.

Όπως μεταδίδει το BBC, τη νύκτα του Σαββάτου (26/5) καταγράφηκαν περίπου 15.000 κεραυνοί μέσα σε τέσσερις ώρες.

Το σύστημα τροφοδοσίας επισκευάσθηκε σήμερα το πρωί, όμως οι ταξιδιώτες προειδοποιήθηκαν να επικοινωνούν με το αεροδρόμιο πριν ταξιδέψουν και επιβάτες που έμειναν κλεισμένοι πολλή ώρα μέσα σε αεροπλάνα διαμαρτυρήθηκαν στο Twitter ότι δεν τους δίνονταν εξηγήσεις για την καθυστέρηση.

«Μηχανικοί έχουν πλέον επισκευάσει το σύστημα. Ωστόσο μπορεί ακόμη πτήσεις να καθυστερήσουν ή να ματαιωθούν», αναφέρει το αεροδρόμιο του Στάνστεντ σε ανακοίνωση που εξέδωσε.

Από Star.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE