O 21χρονος Ελληνοκύπριος που πληρώνεται για να τεστάρει τις ανέσεις των αεροσκαφών - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

O 21χρονος Ελληνοκύπριος που πληρώνεται για να τεστάρει τις ανέσεις των αεροσκαφών - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η τύχη φάνηκε ιδιαίτερα «γενναιόδωρη» στον νεαρό Ελοληνοκύπριο, ο οποίος κάνει τη δουλειά των ονείρων του, ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο και πληρώνεται αδρά.

Ο 21χρονος Άλεξ Μαχαίρας ίσως να αποτελεί έναν από τους τυχερότερους εργαζόμενους στον κόσμο, καθώς γυρνάει αεροπορικώς ολόκληρο τον κόσμο, τεστάροντας τις ανέσεις των νεότευκτων αεροσκαφών, σύμφωνα με το Gazzetta.gr! 

Ο νεαρός Ελληνοκύπριος εργάζεται για λογαριασμό εταιρείας που έχει αναλάβει τις δοκιμές των ανέσεων και των παροχών των αεροπορικών εταιρειών ανά τον κόσμο, ενώ ανάμεσα στα καθήκοντά του είναι να δοκιμάζει το φαγητό και το ποτό που προσφέρονται από τις εταιρείες κατά τη διάρκεια υπερατλαντικών ταξιδιών. 

Ο ίδιος αισθάνεται σαν «ψάρι στα νερά του», καθώς από πολύ μικρή ηλικία είχε δείξει τεράστιο ενδιαφέρον για τις πτήσεις στους αιθέρες, καταφέρνοντας να κάνει πραγματικότητα, ένα όνειρο που για τους περισσότερους αποτελεί άπιαστο στόχο.

Ο 21χρονος έχει κατά καιρούς φιλοξενηθεί σε μεγάλα ειδησεογραφικά δίκτυα, μοιραζόμενοις τις εμπειρίες του από την «δουλειά» του, ενώ σημείωνει ότι το μόνο που τον δυσκολεύει είναι η δοκιμή των καθισμάτων στα αεροσκάφη, καθώς όλα του φαίνονται πολύ άνετα κι ευρύχωρα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE