Από τις πρώτες ανακοινώσεις της Ομόνοιας μετά τις 29 Μαΐου

Από τις πρώτες ανακοινώσεις της Ομόνοιας μετά τις 29 Μαΐου

Η νέα διοίκηση της Ομόνοιας περιμένει την αυριανή συνέλευση για να πάρει οριστικά το «πράσινο φως» από τα μέλη, για να ξεκινήσει και επίσημα η «εποχή Παπασταύρου», ούτως ώστε να προσπαθήσει να επαναφέρει το «τριφύλλι» στην… κανονικότητα.

Μόλις ξεκαθαρίσει οριστικά το τοπίο, θα αρχίσει να «τρέχει» ο προγραμματισμός και ανάμεσα στις πρώτες ανακοινώσεις της διοίκησης, αναμένεται να είναι το όνομα που θα αναλάβει καθήκοντα Τεχνικού Διευθυντή, με τον Ανχέλ Γκόμεθ να φέρεται ως το φαβορί, προκειμένου σύντομα να παρθεί η οριστική απόφαση για τον προπονητή που θα βρίσκεται τη νέα σεζόν στον… «ηλεκτρικό» πάγκο της Ομόνοιας.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Ανταλλάζουν» συνεχώς πυραυλικές επιθέσεις Ισραήλ-Ιράν - Σε αναμμένα κάρβουνα όλοι εν αναμονή της απόφασης Ντραπ

«Ανταλλάζουν» συνεχώς πυραυλικές επιθέσεις Ισραήλ-Ιράν - Σε αναμμένα κάρβουνα όλοι εν αναμονή της απόφασης Ντραπ

Πυραυλικές επιθέσεις και στο Ιράν και στο Ισραήλ. Αναμένεται η απόφαση για εμπλοκή των ΗΠΑ στον πόλεμο μετά την έκτακτη σύσκεψη που συγκάλεσε ο Τραμπ.

BEST OF TOTHEMAONLINE