ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Μαζική επιστροφή πρωτευουσιάνων μετά το τριήμερο

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Μαζική επιστροφή πρωτευουσιάνων μετά το τριήμερο

Αυξημένη τροχαία κίνηση παρατηρείται στους δρόμους του νησιού μας, κυρίως τις κύριες οδικές αρτηρίες που οδηγούν στην Λευκωσίας, αργά το απόγευμα της Δευτέρας (28/5).

Όπως ήταν λογικό, εκατοντάδες πρωτευουσιάνοι, εκμεταλλευόμενοι το τριήμερο του Κατακλυσμού, πέρασαν μίνι διακοπές στις παραλιακές περιοχές της Κύπρου, ενώ το απόγευμα της Δευτέρας, άρχισε η επιστροφή τους πίσω στην Λευκωσία, με την Αστυνομία να βρίσκεται επί ποδός.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Capital ο Βοηθός Διευθυντής της Τροχαίας Αρχηγείου, Χάρης Ευριπίδου, ανέφερε ότι ο μεγαλύτερος όγκος τροχαίας κίνησης παρατηρείται στον κυκλικό κόμβο Ριζοελιάς, με κατεύθυνση από Αγία Νάπα προς Λευκωσία.

Ο κ. Ευριπίδου είπε ακόμη ότι μέχρι στιγμής (19:15) η κίνηση διεξάγεται σχετικά ομαλά, ενώ ένα μικροατύχημα στον κόμβο Ριζοελιάς προκάλεσε για λίγη ώρα συμφόρηση.

Ο Βοηθός Διευθυντής της Τροχαίας Αρχηγείου, συνέστησε υπομονή στους οδηγούς, ενώ δήλωσε ότι η πυκνή τροχαία κίνηση αναμένεται να συνεχιστεί μέχρι τις 9-10 το βράδυ.

Ακόμη, ο κ. Ευριπίδου τόνισε ότι μέλη της Αστυνομίας θα βρίσκονται στους δρόμους για να διασφαλίσουν την ομαλή επιστροφή των εκδρομέων.

Επιμέλεια Χ. Ζήνωνος


*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Τα ναρκωτικά, η προστασία και η προέλευση του πίνακα - Το... χαρτί της υπεράσπισης και η ανανέωση κράτησης

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Τα ναρκωτικά, η προστασία και η προέλευση του πίνακα - Το... χαρτί της υπεράσπισης και η ανανέωση κράτησης

Παράταση έξι ημερών στην κράτηση τριών υπόπτων για διερευνώμενη υπόθεση δράσης κυκλώματος εμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών αποφάσισε το Σάββατο το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, ύστερα από την ολοκλήρωση πολύωρης διαδικασίας που είχε ξεκινήσει από νωρίς το πρωί της ίδιας ημέρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE