ΠΑΦΟΣ: Βρέθηκε 'ορφανός' οπλισμός έτοιμος για χρήση

ΠΑΦΟΣ: Βρέθηκε 'ορφανός' οπλισμός έτοιμος για χρήση

Στρατιωτικό τυφέκιο G3 και κοντόκαννο κυνηγετικό όπλο εντόπισε η Αστυνομία, μετά από αξιολόγηση πληροφοριών, την Κυριακή (27/5) στην Πάφο, με τις Αρχές να εξετάζουν την πιθανή εμπλοκή τους σε εγκληματική ενέργεια.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, πολίτες εντόπισαν αργά το απόγευμα της Κυριακής τα όπλα σε ανοικτό χώρο στην περιοχή “Τάφοι των Βασιλέων” στην Πάφο και ενημέρωσαν τις Αρχές.

Αμέσως στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί όπου προχώρησαν σε έρευνες τη σκηνή όπου βρέθηκε ο οπλισμός, ενώ παρέλαβαν το G3 και το κοντόκαννο κυνηγετικό για να σταλούν για επιστημονικές εξετάσεις.

Τα δύο όπλα βρέθηκαν σε χρησιμοποιήσιμη κατάσταση, με την Αστυνομία να εξετάζει το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήθηκαν σε εγκληματικές ενέργειες ή να προοριζόταν για κάποια νέα εγκληματική ενέργεια.

Χ. Ζήνωνος

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO: Ξεχύθηκαν τα τρακτέρ στη Λευκωσία - Με σειρήνες και συνοδεία Αστυνομίας κατευθύνονται στο Προεδρικό

VIDEO: Ξεχύθηκαν τα τρακτέρ στη Λευκωσία - Με σειρήνες και συνοδεία Αστυνομίας κατευθύνονται στο Προεδρικό

Στους δρόμους βρίσκονται ήδη οι αγρότες της Κύπρου οι οποίοι σήμερα, από τις 10:15 π.μ, κατευθύνονται με τρακτέρ και άλλα μέσα, προς το Προεδρικό Μέγαρο στην Λευκωσία για επίδοση ψηφίσματος ενώ θα καταλήξουν στο Σπίτι της Ευρώπης, όπου θα επιδοθεί επιστολή προς την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και την Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE