ΠΑΦΟΣ: Βρέθηκε 'ορφανός' οπλισμός έτοιμος για χρήση

ΠΑΦΟΣ: Βρέθηκε 'ορφανός' οπλισμός έτοιμος για χρήση

Στρατιωτικό τυφέκιο G3 και κοντόκαννο κυνηγετικό όπλο εντόπισε η Αστυνομία, μετά από αξιολόγηση πληροφοριών, την Κυριακή (27/5) στην Πάφο, με τις Αρχές να εξετάζουν την πιθανή εμπλοκή τους σε εγκληματική ενέργεια.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, πολίτες εντόπισαν αργά το απόγευμα της Κυριακής τα όπλα σε ανοικτό χώρο στην περιοχή “Τάφοι των Βασιλέων” στην Πάφο και ενημέρωσαν τις Αρχές.

Αμέσως στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί όπου προχώρησαν σε έρευνες τη σκηνή όπου βρέθηκε ο οπλισμός, ενώ παρέλαβαν το G3 και το κοντόκαννο κυνηγετικό για να σταλούν για επιστημονικές εξετάσεις.

Τα δύο όπλα βρέθηκαν σε χρησιμοποιήσιμη κατάσταση, με την Αστυνομία να εξετάζει το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήθηκαν σε εγκληματικές ενέργειες ή να προοριζόταν για κάποια νέα εγκληματική ενέργεια.

Χ. Ζήνωνος

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Κομβικής σημασίας ο διορισμός Χανς - Άμεση εμπλοκή της ΕΕ στις περαιτέρω εξελίξεις - Στις 22 Μαΐου, στην Κύπρο, η Ολγκίν

Κυπριακό: Κομβικής σημασίας ο διορισμός Χανς - Άμεση εμπλοκή της ΕΕ στις περαιτέρω εξελίξεις - Στις 22 Μαΐου, στην Κύπρο, η Ολγκίν

Σε μια περίοδο, όπου οι εξελίξεις στο κυπριακό, δεν είναι ευοίωνες, η κίνηση από πλευράς της ΕΕ για τον διορισμό Ειδικού Απεσταλμένου, προστίθεται σε μια αλυσίδα γεγονότων που οδήγησε στην επιλογή του Γιοχάνες Χαν, ο οποίος ουσιαστικά θα είναι η φωνή των Βρυξελλών, για το κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE