ΠΡΟΣΟΧΗ: Μη ασφαλή προϊόντα σε κράτη-μέλη της ΕΕ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ: Μη ασφαλή προϊόντα σε κράτη-μέλη της ΕΕ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Την εβδομάδα που άρχισε  στις 21/05/2018 (GRAS-RAPEX – Report 21) έχουν κοινοποιηθεί στο Ευρωπαϊκό Σύστημα Ταχείας Ανταλλαγής Πληροφοριών για Επικίνδυνα Προϊόντα που δεν είναι τρόφιμα , 31 προϊόντα που παρουσιάζουν κίνδυνο για την υγεία και την ασφάλειά τους, σύμφωνα με ανακοίνωση της Υπηρεσίας Προστασίας Καταναλωτή, την οποία μεταδίδει το ΓΤΠ.  

Τα προϊόντα αυτά εντοπίστηκαν για πρώτη φορά στις αγορές διαφόρων κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης και στη συνέχεια κοινοποιήθηκαν στο Σύστημα GRAS-RAPEX.

Οι καταναλωτές μπορούν να ενημερωθούν για τα επικίνδυνα προϊόντα στην ιστοσελίδα της Υπηρεσίας Προστασίας Καταναλωτή στη διεύθυνση www.consumer.gov.cy.

Τα 31 προϊόντα κατανεμήθηκαν για σκοπούς ελέγχου της αγοράς ως ακολούθως: Εννέα στην Υπηρεσία Προστασίας Καταναλωτή, Έντεκα (11) στο Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας,  Επτά (7) στο Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών, Τρία (3) στο Τμήμα Οδικών Μεταφορών, Ένα (1) στο Τμήμα Φαρμακευτικών Υπηρεσιών.

Δείτε ΕΔΩ τα προϊόντα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεκλογικό άρωμα στον ΔΗΣΥ – Στο κάδρο Αννίτα, Αβέρωφ και οι πρώτες διεργασίες για το 2028

Προεκλογικό άρωμα στον ΔΗΣΥ – Στο κάδρο Αννίτα, Αβέρωφ και οι πρώτες διεργασίες για το 2028

Μπορεί οι προεδρικές εκλογές του 2028 να απέχουν ακόμη σχεδόν δύο χρόνια, ωστόσο στον Δημοκρατικό Συναγερμό φαίνεται πως έχουν ήδη ξεκινήσει οι πρώτες εσωκομματικές διεργασίες ενόψει της επιλογής του υποψηφίου που θα διεκδικήσει την Προεδρία της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE