ΠΡΟΣΟΧΗ: Μη ασφαλή προϊόντα σε κράτη-μέλη της ΕΕ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ: Μη ασφαλή προϊόντα σε κράτη-μέλη της ΕΕ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Την εβδομάδα που άρχισε  στις 21/05/2018 (GRAS-RAPEX – Report 21) έχουν κοινοποιηθεί στο Ευρωπαϊκό Σύστημα Ταχείας Ανταλλαγής Πληροφοριών για Επικίνδυνα Προϊόντα που δεν είναι τρόφιμα , 31 προϊόντα που παρουσιάζουν κίνδυνο για την υγεία και την ασφάλειά τους, σύμφωνα με ανακοίνωση της Υπηρεσίας Προστασίας Καταναλωτή, την οποία μεταδίδει το ΓΤΠ.  

Τα προϊόντα αυτά εντοπίστηκαν για πρώτη φορά στις αγορές διαφόρων κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης και στη συνέχεια κοινοποιήθηκαν στο Σύστημα GRAS-RAPEX.

Οι καταναλωτές μπορούν να ενημερωθούν για τα επικίνδυνα προϊόντα στην ιστοσελίδα της Υπηρεσίας Προστασίας Καταναλωτή στη διεύθυνση www.consumer.gov.cy.

Τα 31 προϊόντα κατανεμήθηκαν για σκοπούς ελέγχου της αγοράς ως ακολούθως: Εννέα στην Υπηρεσία Προστασίας Καταναλωτή, Έντεκα (11) στο Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας,  Επτά (7) στο Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών, Τρία (3) στο Τμήμα Οδικών Μεταφορών, Ένα (1) στο Τμήμα Φαρμακευτικών Υπηρεσιών.

Δείτε ΕΔΩ τα προϊόντα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Διπλωματικός πυρετός λίγο πριν στηθεί το τραπέζι για το κυπριακό, στη Γενεύη - Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Άγκυρα

Διπλωματικός πυρετός λίγο πριν στηθεί το τραπέζι για το κυπριακό, στη Γενεύη - Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Άγκυρα

Σε συνεχείς τηλεφωνικές επαφές βρίσκεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας λίγες ημέρες πριν τη μετάβασή του στη Γενεύη, όπου τη Δευτέρα 17 Μαρτίου, πραγματοποιείται  η άτυπη πενταμερής διάσκεψη, για το κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE