Να μην υποτιμούν τον Λούκα…

Να μην υποτιμούν τον Λούκα…

Από τους δανεικούς που θα επιστρέψουν στο Κολόσσι, για να αξιολογηθούν από τον Σωφρόνη, ξεχωρίζουν οι περιπτώσεις των Καρώ και Πολίτσι. 

Ο Κύπριος διεθνής με την ελπίδων, εκτιμούμε ότι δύσκολα δεν θα εγγραφεί στο ρόστερ της επόμενης σεζόν. 

Όμως και ο Βελγο-Ιταλός Λούκα Πολίτσι, έδειξε -με τη φανέλα του Ολυμπιακού από το Γενάρη έως τη λήξη της σεζόν- ότι δεν πρόκειται για τυχαίο παίχτη. Ξέρει μπαλίτσα το παλικάρι. 

Να μην τον υποτιμούν οι φίλοι του Απόλλωνα. Έχει το «πλεονέκτημα» ότι δεν καταλαμβάνει θέση στον κατάλογο Α’. Χθες έκλεισε τα 22 του χρόνια, μπορεί να εγγραφεί και φέτος στον κατάλογο Β’. 

Είναι κεντρικός χαφ η θέση του Πολίτσι.  

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

To πρόγραμμα για τη Γενεύη - Ποιοι θα συνοδεύουν τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

To πρόγραμμα για τη Γενεύη - Ποιοι θα συνοδεύουν τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί το απόγευμα της 16ης Μαρτίου, για τη Γενεύη, όπου κατόπιν πρόσκλησης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών κ. Αντόνιο Γκουτέρες, θα συμμετάσχει στη διευρυμένη Συνάντηση για το Κυπριακό που θα πραγματοποιηθεί στις 17 και 18 Μαρτίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE