Σε άλλες εποχές… εύκολα θα έκαναν το έμβασμα

Σε άλλες εποχές… εύκολα θα έκαναν το έμβασμα

H Όρενμπουργκ φέρεται να ζήτησε 300 χιλιάδες ευρώ, για να παραχωρήσει τα δικαιώματα του Ντουρίς στην Ανόρθωση. 

Δεν μιλάμε για τρελό ποσό, αλλά για τα σημερινά οικονομικά δεδομένα της Ανόρθωσης, προφανώς δεν αποτελεί απλό ζήτημα για τη διοίκηση Παντελή. 

Σε κάποιες άλλες εποχές, θα το έδιδαν… εύκολα το συγκεκριμένο ποσό. Εννοούμε τις εποχές των παχέων αγελάδων. 

Είναι σίγουρη λύση για το σκοράρισμα ο Σλοβάκος, ούτε ηλικιακά είναι μεγάλος – κλείνει 30 χρόνων σε τρεις μέρες (γεννήθηκε 1η Ιουνίου του 1988).

Έχει ενδιαφέρον αν θα… παζαρέψει κι άλλο τους Ρώσους η διοίκηση ή θα ψάξει να βρει το χρήμα για να τους κάνει έμβασμα. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συναντήθηκε με τον CEO της ENI ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Έρχεται Κύπρο τον Απρίλιο η Μελόνι

Συναντήθηκε με τον CEO της ENI ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Έρχεται Κύπρο τον Απρίλιο η Μελόνι

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα, στη Ρώμη, όπου πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη, τον CEO της ιταλικής εταιρείας ΕΝΙ που δραστηριοποιείται στην κυπριακή ΑΟΖ, κ. Κλαούντιο Ντεσκάλτζι.

BEST OF TOTHEMAONLINE