ΛΕΜΕΣΟΣ: Τροχαίο με 21χρονο ποδηλάτη στην λεωφόρο Πάφου –ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Τροχαίο με 21χρονο ποδηλάτη στην λεωφόρο Πάφου –ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τροχαίο ατύχημα στην λεωφόρο Πάφου σημειώθηκε γύρω στις 11:20 (29/05).

Του Χρίστου Ζήνωνος

Υπό συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκαν ποδήλατο και όχημα ιδιωτικής χρήσης.

Αμέσως στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο που μετέφερε τον 21χρονο ποδηλάτη στο τμήμα επειγόντων περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η κατάστασή του δεν έδειχνε σοβαρή. «Είχε τις αισθήσεις του όταν είχε έρθει στο ασθενοφόρο» μας ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας στη σκηνή του τροχαίου.

Δείτε τις φωτογραφίες από το σημείο του τροχαίου:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός βρίσκεται σήμερα, αντιμέτωπος με μία κρίσιμη πολιτική πρόκληση. Το Εκτελεστικό Γραφείο του κόμματος συνεδριάζει για να εξετάσει τις συνέπειες της αργίας που έχει επιβληθεί στους Δημάρχους Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, και Λευκονοίκου, Πιερή Γυψιώτη. Οι δύο υποθέσεις ξεπερνούν τον νομικό χαρακτήρα και γίνονται καθαρά πολιτικά ζητήματα για την ηγεσία του ΔΗΣΥ, η οποία καλείται να ισορροπήσει ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας, την πολιτική ευθύνη και την κοινωνική πίεση.