Κοντά σε συμφωνία με Ουκρανό διεθνή φορ η κυπριακή ομάδα!

Κοντά σε συμφωνία με Ουκρανό διεθνή φορ η κυπριακή ομάδα!

Σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις, ο πρόεδρος της Δόξας Κατωκοπιάς, Κώστας Χριστοδούλου «Καραβίδας», αναφέρθηκε στο κεφάλαιο του προγραμματισμού, αλλά και στην περίπτωση του Σαντίκ.

Συγκεκριμένα, είπε:

«Είμαστε κοντά στο να κλείσουμε ακόμα έναν ακραίο και έναν επιθετικό και τελειώνουμε με τις μεταγραφές.

Ο Σαντίκ είναι δύσκολο να μείνει. Αν δεν βρει αυτά που θέλει θα μείνει, αλλά δεν μπορούμε να τον περιμένουμε.

Επέστρεψε στην Εθνική Φινλανδίας, απέρριψε πρόταση 140 χιλιάδων ευρώ και αυτό δείχνει πόσο δύσκολο είναι για μας για να τον κρατήσουμε στην ομάδα.

Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του και πρέπει να προχωρήσουμε. Είμαστε σε επαφές με Ουκρανό διεθνή επιθετικό και είμαστε κοντά σε συμφωνία».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Μήνυμα συμπαράστασης ΠτΔ σε Σουηδία: «Ανούσιες, βίαιες πράξεις όπως αυτή δεν έχουν θέση στις κοινωνίες μας»

Μήνυμα συμπαράστασης ΠτΔ σε Σουηδία: «Ανούσιες, βίαιες πράξεις όπως αυτή δεν έχουν θέση στις κοινωνίες μας»

Συντετριμμένος από τα τραγικά γεγονότα στο Örebro της Σουηδίας δηλώνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE