ΠΑΡΑ-THEMA

Βρέφος γεννιέται νεκρό- Δεν το έβαλαν κάτω οι γιατροί- VIDEO

Βρέφος γεννιέται νεκρό- Δεν το έβαλαν κάτω οι γιατροί- VIDEO

Συγκλονιστικό βίντεο, καταγράφει τις υπεράνθρωπες προσπάθειες γιατρών να επαναφέρουν στη ζωή βρέφος, το οποίο γεννήθηκε λίγο νωρίτερα νεκρό.

Δεν το έβαλαν κάτω, αν και οι πιθανότητες δεν ήταν με το μέρος τους, οι γιατροί στο συγκεκριμένο βίντεο, έκαναν ότι περνούσε από τα χέρια τους και έτσι η κάμερα που βρισκόταν στο χειρουργείο κατέγραψε ένα πραγματικό θαύμα.

Αφού διαπίστωσαν ότι η καρδούλα του νεογέννητου δεν λειτουργούσε, ξεκινούν μαλάξεις στη κοιλίτσα του. Όπως φαίνεται και στο βίντεο, λίγο αργότερα η καρδιά του νεογέννητου αρχίζει να λειτουργεί, ενώ ακούγεται κάποιος να λέει “αρχίζει να παίρνει ροζ χρώμα τώρα”, ένδειξη προφανώς ότι άρχισε να κυκλοφορεί το αίμα.

Τελικά το μικρό αγγελούδι ανοίγει τα μάτια του, αλλά εξαντλημένο ακόμη, μόλις που μπορεί να κλάψει, με τους γιατρούς να συνεχίζουν τις προσπάθειες τους για να το σταθεροποιήσουν.

“Μετά από 20 λεπτά καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης έχουμε επανέλθει” λέει στο βίντεο ένας εκ των ιατρών, ενώ στο βλέμμα του η ανακούφιση και η χαρά είναι κάτι περισσότερο από εμφανής.

Μια ιστορία πίσω από τις πόρτες των χειρουργείων που αν και συμβαίνουν, σπάνια βλέπουν τα φώτα της δημοσιότητας, ειδικά μέσω βίντεο.

Το βίντεο δημοσιεύθηκε στη σελίδα του Facebook “ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ Βετερανοι”, με το σχόλιο που το συνοδεύει να αναφέρει “Η Μητέρα φύση διάλεξε να γεννηθεί πεθαμένο το μωρό. Άλλα Οι Γιατροί πήγαν Αντίθετα στη Φύση. Ένα Μεγάλο μπράβο.”. Η χώρα προέλευσης και η ημερομηνία του περιστατικού παραμένουν άγνωστα, λίγη σημασία έχει όμως.

Δείτε το βίντεο

 

Χ. Ζήνωνος

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Απόδραση «κομμωτή»: Μαρτυρίες πολιτών «καίνε» τον ισοβίτη - Είχαν γνωριστεί στις φυλακές με τον 26χρονο

• Τροχαίο στη Λευκωσία: Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση 31χρονος μοτοσικλετιστής

• Υπερτουρισμός: Πρώτη ανάμεσα στις χώρες που πλήττονται - Κόκκινη κάρτα σε δύο ελληνικά νησιά

• Έρχονται τα έξυπνα φώτα στη Λευκωσία - Ποιος ο σκοπός τους και πότε αναμένεται να λειτουργήσουν - Φωτογραφίες

• Οι IDF ανακοίνωσαν πως σκότωσαν τον Νασράλα: «Δεν θα τρομοκρατεί πλέον τον κόσμο»

• Πυροβολισμοί σε καφενείο: Εντός του υποστατικού τρία πρόσωπα – Εντοπίστηκαν κάλυκες και στο όχημα του 42χρονου διαχειριστή  

• Γιώργος Μαζωνάκης: Πόζαρε γυμνός στο Instagram - «Οίκος ανοχής, μην μπερδεύετε την υπομονή μου με την ανοχή» - Φωτογραφία



Ο Νασράλα πέθανε, η Χεζμπολάχ όχι - Τα σενάρια για την απάντηση του Ιράν και οι κίνδυνοι για το Ισραήλ

Ο Νασράλα πέθανε, η Χεζμπολάχ όχι - Τα σενάρια για την απάντηση του Ιράν και οι κίνδυνοι για το Ισραήλ

Ο Γενικός Γραμματέας της Χεζμπολάχ, ο Χασάν Νασράλα είναι και επίσημα νεκρός. Ο Νασράλα ο οποίος ανέλαβε τη θέση στην κεφαλή, σε μία από τις πιο επικίνδυνες και ισχυρές παραστρατιωτικές οργανώσεις στον κόσμο το 1992, εξουδετερώθηκε από ακόμη μία απόλυτα στοχευμένη επίθεση των ισραηλινών μαχητικών στα νότια προάστια της Βηρυτού έχοντας πάντως καταφέρει να γιγαντώσει σε κάθε επίπεδο τη Χεζμπολάχ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top