Τα έξοδα για το κότερο ήταν πολλά -Το έβαλε στην πισίνα και το νοικιάζει ως κατάλυμα

Τα έξοδα για το κότερο ήταν πολλά -Το έβαλε στην πισίνα και το νοικιάζει ως κατάλυμα

Το πολυτελές γιοτ με τις τρεις κρεβατοκάμαρες που διατίθεται προς ενοικίαση σε ιστοσελίδα παροχής υπηρεσιών για απαιτητικούς τουρίστες , δεν αρμενίζει στο πέλαγος έχει όμως μοναδική θέα στο Ιόνιο.  

Ο ιδιοκτήτης του αποφάσισε ότι είναι ασύμφορο να πληρώνει τα έξοδα του σκάφους όσο αυτό ταξίδευε και είχε θέση στη μαρίνα και έτσι αποφάσισε να το ...παρκάρει στην πισίνα τουριστικού συγκροτήματος που διαθέτει στην πόλη της Λευκάδας. 

Ούτε εκεί όμως έμεινε αναξιοποίητο αφού πλέον ενοικιάζεται ως κατάλυμα σε τουρίστες που αναζητούν μια διαφορετική εμπειρία. Οι τιμή ξεκινάει από 200 ευρώ τη βραδιά ανάλογα με τον αριθμό των επισκεπτών.

 

Από iefimerida.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

VIDEO: ΠτΔ: «Χρόνια πολλά στην Κυπριακή Δημοκρατία – Η Εθνική Φρουρά θα ενισχυθεί ακόμη περισσότερο»

VIDEO: ΠτΔ: «Χρόνια πολλά στην Κυπριακή Δημοκρατία – Η Εθνική Φρουρά θα ενισχυθεί ακόμη περισσότερο»

Αγωνιζόμενοι για τον στόχο της απελευθέρωσης, έχουμε υποχρέωση να ενισχύουμε με πράξεις κι όχι με λόγια, όλους τους παράγοντες ισχύος της χώρας μας, είπε σήμερα ο Προεδρος της Δημοκρατίας κ.Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχθηκε σήμερα τον χαιρετισμό της στρατιωτικής παρέλασης με την ευκαιρία της επετείου της ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας, που πραγματοποιήθηκε στη Λεωφόρο Ιωσήφ Χατζηιωσήφ, στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE