Οι Γάλλοι σβήνουν το τσιγάρο -1 εκατ. έκοψαν το κάπνισμα μέσα σε έναν χρόνο

Οι Γάλλοι σβήνουν το τσιγάρο -1 εκατ. έκοψαν το κάπνισμα μέσα σε έναν χρόνο

Ραγδαία μειώθηκαν οι Γάλλοι που καπνίζουν καθημερινά, σύμφωνα με νέα έρευνα.

Συγκεκριμένα, οι καπνιστές στη χώρα είναι ένα εκατομμύριο λιγότεροι. Και αυτή είναι η μεγαλύτερη μείωση της τελευταίας δεκαετίας, σύμφωνα με τον οργανισμό Δημόσιας Υγείας, που έκανε την έρευνα.

Παράλληλα παρατηρήθηκε μείωση του καπνίσματος μεταξύ των εφήβων, αλλά και όσων έχουν χαμηλό εισόδημα. Η έρευνα εκτιμά ότι αυτή η τάση μπορεί να οφείλεται στα αυστηρά αντικαπνιστικά μέτρα που έχει υιοθετήσει η Γαλλία.

Πιο αναλυτικά, το 2017 το 26,9% των ατόμων από 18 έως 75 ετών κάπνιζαν καθημερινά, ενώ το αντίστοιχο ποσοστό για το 2016 ήταν 29,4%. Αυτό σημαίνει πτώση από τους 13,2 εκατ. καπνιστές σε 12,2 εκατομμύρια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

VIDEO: ΠτΔ: «Χρόνια πολλά στην Κυπριακή Δημοκρατία – Η Εθνική Φρουρά θα ενισχυθεί ακόμη περισσότερο»

VIDEO: ΠτΔ: «Χρόνια πολλά στην Κυπριακή Δημοκρατία – Η Εθνική Φρουρά θα ενισχυθεί ακόμη περισσότερο»

Αγωνιζόμενοι για τον στόχο της απελευθέρωσης, έχουμε υποχρέωση να ενισχύουμε με πράξεις κι όχι με λόγια, όλους τους παράγοντες ισχύος της χώρας μας, είπε σήμερα ο Προεδρος της Δημοκρατίας κ.Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχθηκε σήμερα τον χαιρετισμό της στρατιωτικής παρέλασης με την ευκαιρία της επετείου της ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας, που πραγματοποιήθηκε στη Λεωφόρο Ιωσήφ Χατζηιωσήφ, στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE