Νέα τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρός ο οδηγός του οχήματος που προσέκρουσε σε κιγκλίδωμα - Δείτε φωτογραφία
Νέα τραγωδία σημειώθηκε στην άσφαλτο με θύμα 62χρονο αλλοδαπό μόνιμο κάτοικο Κύπρου.
“Αν δεν μπορείς να αποδείξεις ότι ξεκίνησα τις εργασίες για ίδρυση του ΑΚΡ από την Πενσιλβανία είσαι άνανδρος. Θα το αποδείξεις, αν δεν το αποδείξεις είσαι άνανδρος. Το λέω τόσο καθαρά και ανοιχτά. Η Κωνσταντινούπολη και η Τουρκία δεν έχει ανάγκη από ψεύτες αλλά ειλικρινείς πολιτικούς”, είπε ο Τούρκος Πρόεδρος.
Ο Μουχαρρέμ Ιντζέ είχε πει ότι ο Ταγίπ Ερντογάν πριν την ίδρυση του ΑΚΡ είχε επισκεφθεί τον ιμάμη Φετουλάχ Γκιουλέν στην Πενσιλβανία.
Μιλώντας αργότερα σε άλλη προεκλογική συγκέντρωσή του, ο κ. Ιντζέ ανέφερε πως εκείνος που του το είπε είναι ο άνθρωπος με τον οποίο πήγε ο Ερντογάν στην Πενσιλβανία το 2001 και πήραν την άδεια για ίδρυση του κόμματος από τον Γκιουλέν.
Από ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις