Ράλι αυτοκινήτου θα διεξαχθεί στα κατεχόμενα

Ράλι αυτοκινήτου θα διεξαχθεί στα κατεχόμενα

Ράλι θα διεξαχθεί στα κατεχόμενα 1-3 Ιουνίου με 12 διαδρομές.

Οπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, πρόκειται για ράλι που βρίσκεται στο πρόγραμμα του τουρκικού πρωταθλήματος ράλι για πρώτη φορά με το όνομα “Μεσογειακό Ράλι”.

Σε δηλώσεις του, ο πρόεδρος του ινστιτούτου αυτοκινήτου στα κατεχόμενα, Τιγκίν Κισμίρ, είπε ότι ο στόχος είναι να καταστεί το ράλι θεσμός και να περιλαμβάνεται πάντα στο πρόγραμμα του τουρκικού πρωταθλήματος ράλι.

Ο αναπληρωτής πρόεδρος Μαχμούτ Σεζινλέρ είπε ότι τα ράλι αυτοκινήτων είναι η μόνη οδός στον τομέα του αθλητισμού για τους Τουρκοκύπριους προκειμένου να σπάσει το εμπάργκο και να βγουν στη διεθνή αρένα και κάλεσε το "κράτος" να τους δώσει περισσότερη στήριξη.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Στις 14 Φεβρουαρίου συνέρχεται το Εθνικό Συμβούλιο - Στο επίκεντρο το Κυπριακό

Στις 14 Φεβρουαρίου συνέρχεται το Εθνικό Συμβούλιο - Στο επίκεντρο το Κυπριακό

Συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου συγκάλεσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, την Παρασκευή, 14 Φεβρουαρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE