ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Άντρας επιτέθηκε σε πολίτες - Επεισοδιακή σύλληψη

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Άντρας επιτέθηκε σε πολίτες - Επεισοδιακή σύλληψη

Συναγερμός σήμανε το πρωί της Τετάρτης (30/05) στην Αστυνομία μετά από πληροφορία πως 39χρονος κτυπούσε πολίτες στο παλιό Νοσοκομείο Λευκωσίας. 

Σύμφωνα με πληροφορίες που έφτασαν στο ThemaOnline, το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 8:45 το πρωί της Τετάρτης (30/05). Συγκεκριμένα, πολίτες που βρίσκονταν στο παλίο Νοσοκομείο Λευκωσίας, δέχθηκαν επίθεση από τον 39χρονο.

Όπως μας αναφέρθηκε από πρόσωπα που αντίκρισαν το συμβάν, ο άντρας βρισκόταν εκτός εαυτού και επιτίθετο σε πολιτές, γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό ενώ προκάλεσε υλικές ζημιές και στο νοσοκομείο.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας για να επιληφθούν του θέματος. Ο άντρας επιτέθηκε και στους αστυνομικούς με τους τελευταίους να του περνούν χειροπέδες.

Ο 39χρονος όπως μας αναφέρθηκε, φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές σε τεντωμένο σχοινί: Ρευστότητα, πολυκομματισμός και η μάχη μέχρι το νήμα-Πολιτικό σκηνικό σε διαρκή αναδιαμόρφωση

Βουλευτικές σε τεντωμένο σχοινί: Ρευστότητα, πολυκομματισμός και η μάχη μέχρι το νήμα-Πολιτικό σκηνικό σε διαρκή αναδιαμόρφωση

Η προεκλογική περίοδος για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου στην Κύπρος εξελίσσεται σε μια από τις πιο απρόβλεπτες των τελευταίων ετών. Το πολιτικό σύστημα δείχνει να μεταβαίνει σε μια νέα φάση, όπου η σταθερότητα των προηγούμενων δεκαετιών δίνει τη θέση της σε έντονη ρευστότητα και αυξημένο ανταγωνισμό.

BEST OF TOTHEMAONLINE