Το καυτό κόκκινο μπικίνι και τα τατουάζ της αδελφής της Άντρεας Κυριάκου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Το καυτό κόκκινο μπικίνι και τα τατουάζ της αδελφής της Άντρεας Κυριάκου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η αδελφή της Άντρεας Κυριάκου ποζάρει με καυτό κόκκινο μπικίνι... και αποδεικνύει την ισχύ της λαϊκής ρήσης "Σόι πάει το βασίλειο". 

Η Μαλβίνα Κυριάκου είναι η μικρή αδελφή της Άντρεας Κυριάκου, η οποία μοιάζει πάρα πολύ με την σύζυγό του Γιώργου Μερκή. Με μαύρα μακριά μαλλιά, έντονα χαρακτηριστικά προσώπου και καλλιγραμμο σώμα. 

Η Μαλβίνα το τριήμερο βρέθηκε στην Αθήνα, όπου πέρασε όμορφες στιγμές διασκέδασης και χαλάρωσης με την παρέα της, αλλά και την αδελφή της.

Σχετικό άρθρο: Τα νυχτοπερπατήματα της Άντρεας και του Μερκή στην Αθήνα - Με παρέα στον Βέρτη - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Την Τρίτη, 29/5 έκανε την πρώτη της ανάρτησή στο instagram με μαγιό. Φορώντας ένα καυτό κόκκινο μπικίνι μας έδειξε τις ωραίες της αναλογίες, αλλά και τα τατουάζ της σε επίμαχα σημεία του σώματός της. 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE