Το καυτό κόκκινο μπικίνι και τα τατουάζ της αδελφής της Άντρεας Κυριάκου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Το καυτό κόκκινο μπικίνι και τα τατουάζ της αδελφής της Άντρεας Κυριάκου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η αδελφή της Άντρεας Κυριάκου ποζάρει με καυτό κόκκινο μπικίνι... και αποδεικνύει την ισχύ της λαϊκής ρήσης "Σόι πάει το βασίλειο". 

Η Μαλβίνα Κυριάκου είναι η μικρή αδελφή της Άντρεας Κυριάκου, η οποία μοιάζει πάρα πολύ με την σύζυγό του Γιώργου Μερκή. Με μαύρα μακριά μαλλιά, έντονα χαρακτηριστικά προσώπου και καλλιγραμμο σώμα. 

Η Μαλβίνα το τριήμερο βρέθηκε στην Αθήνα, όπου πέρασε όμορφες στιγμές διασκέδασης και χαλάρωσης με την παρέα της, αλλά και την αδελφή της.

Σχετικό άρθρο: Τα νυχτοπερπατήματα της Άντρεας και του Μερκή στην Αθήνα - Με παρέα στον Βέρτη - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Την Τρίτη, 29/5 έκανε την πρώτη της ανάρτησή στο instagram με μαγιό. Φορώντας ένα καυτό κόκκινο μπικίνι μας έδειξε τις ωραίες της αναλογίες, αλλά και τα τατουάζ της σε επίμαχα σημεία του σώματός της. 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο πανικός στο ΑΚΕΛ για τις διαρροές προς ΑΛΜΑ, το παρασκήνιο φωτιά πριν τις κάλπες και το παράθυρο Οδυσσέα προς Στεφάνου

Ο πανικός στο ΑΚΕΛ για τις διαρροές προς ΑΛΜΑ, το παρασκήνιο φωτιά πριν τις κάλπες και το παράθυρο Οδυσσέα προς Στεφάνου

Δέκα ημέρες πριν ανοίξουν οι κάλπες της 24ης Μαΐου, το πολιτικό σκηνικό μυρίζει ήδη… μπαρούτι. Οι βουλευτικές εκλογές δεν εξελίσσονται πλέον μόνο σε μάχη ποσοστών και εδρών, αλλά σε ένα σύνθετο πολιτικό θρίλερ εξουσίας, συμμαχιών και παρασκηνίου, με το βλέμμα πολλών να στρέφεται ήδη στην επόμενη ημέρα και κυρίως στη μάχη για την Προεδρία της Βουλής.

BEST OF TOTHEMAONLINE