ΠΑΦΟΣ: Χειροπέδες σε 57χρονο - Διερευνάται κλοπή αποθήκης

ΠΑΦΟΣ: Χειροπέδες σε 57χρονο - Διερευνάται κλοπή αποθήκης

Στη σύλληψη 57χρονου κατοίκου Πάφου, προχώρησε η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, διάρρηξης αποθήκης και κλοπής, που διαπράχθηκε στην επαρχία Πάφου, μεταξύ των ημερομηνιών 26 και 29 Μαΐου 2018.

Εναντίον του 57χρονου, είχε εξασφαλιστεί δικαστικό ένταλμα σύλληψης, βάσει μαρτυρίας που εξασφαλίστηκε κατά τη διάρκεια των εξετάσεων σχετικά με την υπόθεση διάρρηξης και κλοπής.

Η υπόθεση καταγγέλθηκε στην Αστυνομία το πρωί της Τρίτης (29/5), από υπάλληλο κατασκευαστικής εταιρείας, η οποία ασχολείται με την ανέγερση συγκροτήματος κατοικιών στην επαρχία Πάφου. Σύμφωνα με την καταγγελία, μεταξύ των ημερομηνιών 26 και 29 Μαΐου, διαρρήχθηκε η αποθήκη της εταιρείας και κλάπηκαν από αυτή διάφορα ηλεκτρικά εργαλεία.

Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε πολιτικό σταυροδρόμι τα κόμματα ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ – Το βίντεο, το κόστος και οι βουλευτικές του 2026

Σε πολιτικό σταυροδρόμι τα κόμματα ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ – Το βίντεο, το κόστος και οι βουλευτικές του 2026

Οι τελευταίες εξελίξεις γύρω από το επίμαχο βίντεο που έχει προκαλέσει ισχυρούς κραδασμούς στο πολιτικό σύστημα δεν δοκιμάζουν μόνο την αντοχή της κυβέρνησης, αλλά φέρνουν σε εξαιρετικά δύσκολη θέση και τα κόμματα που τη στηρίζουν. ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ βρίσκονται πλέον μπροστά σε ένα πολιτικό δίλημμα με σαφή χρονικό ορίζοντα: Τις βουλευτικές εκλογές του Μαΐου 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE