ΠΑΦΟΣ: Χειροπέδες σε 57χρονο - Διερευνάται κλοπή αποθήκης

ΠΑΦΟΣ: Χειροπέδες σε 57χρονο - Διερευνάται κλοπή αποθήκης

Στη σύλληψη 57χρονου κατοίκου Πάφου, προχώρησε η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, διάρρηξης αποθήκης και κλοπής, που διαπράχθηκε στην επαρχία Πάφου, μεταξύ των ημερομηνιών 26 και 29 Μαΐου 2018.

Εναντίον του 57χρονου, είχε εξασφαλιστεί δικαστικό ένταλμα σύλληψης, βάσει μαρτυρίας που εξασφαλίστηκε κατά τη διάρκεια των εξετάσεων σχετικά με την υπόθεση διάρρηξης και κλοπής.

Η υπόθεση καταγγέλθηκε στην Αστυνομία το πρωί της Τρίτης (29/5), από υπάλληλο κατασκευαστικής εταιρείας, η οποία ασχολείται με την ανέγερση συγκροτήματος κατοικιών στην επαρχία Πάφου. Σύμφωνα με την καταγγελία, μεταξύ των ημερομηνιών 26 και 29 Μαΐου, διαρρήχθηκε η αποθήκη της εταιρείας και κλάπηκαν από αυτή διάφορα ηλεκτρικά εργαλεία.

Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φονική πυρκαγιά: Στα χέρια Χριστοδουλίδη οι εκθέσεις - Στη δημοσιότητα το συντομότερο

Φονική πυρκαγιά: Στα χέρια Χριστοδουλίδη οι εκθέσεις - Στη δημοσιότητα το συντομότερο

Επιδόθηκαν αργά την Παρασκευή οι εκθέσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, του Τμήματος Δασών, της Πολιτικής Άμυνας και της Αστυνομίας, προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, σε σχέση με τις φονικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου.