ΛΕΜΕΣΟΣ: Εντόπισαν νέο ανήλικο στο τιμόνι – Ήταν ‘φτιαγμένος’

ΛΕΜΕΣΟΣ: Εντόπισαν νέο ανήλικο στο τιμόνι – Ήταν ‘φτιαγμένος’

Πονοκέφαλο έχουν προκαλέσει τα νέα περιστατικά τροχαίων αδικημάτων με ανήλικους στην Κύπρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία, το νέο περιστατικό σημειώθηκε στη Λεμεσό και συγκεκριμένα στην οδό Γλάστωνος.

Ήταν γύρω στις 02:00 τα ξημερώματα της Τετάρτης (30/05) όπου κατά την διάρκεια τροχονόμων ελέγχων, μέλη της Τροχαίας εντόπισαν 17χρονο να οδηγεί χωρίς άδεια οδηγού και πιστοποιητικό ασφάλειας.

Ο 17χρονος οδηγήθηκε στην Αστυνομία όπου έδωσε κατάθεση. Τα δείγματα του τελικού ελέγχου νάρκοτεστ, θα σταλούν στο Γενικό Χημείο του Κράτους για εργαστηριακή εξέταση.

Να σημειώσουμε πως είναι το τέταρτο περιστατικό με ανήλικο στο τιμόνι  μέσα σε λίγες ημέρες.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κάλεσμα ΠτΔ στους πολίτες να κρίνουν την Κυβέρνηση - «Καινοτόμα πολιτική πράξη»

Κάλεσμα ΠτΔ στους πολίτες να κρίνουν την Κυβέρνηση - «Καινοτόμα πολιτική πράξη»

Την πλατφόρμα diakivernisi.gov.cy καλεί τους πολίτες να επισκεφτούν, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, προκειμένου να ενημερωθούν και να κρίνουν τη συνέπεια λόγων και έργων της Κυβέρνησης, σημειώνοντας ότι η κριτική είναι καλοδεχούμενη.