Η Ε/κ 'καλύτερη δασκάλα του κόσμου' στην Κύπρο - Βρέθηκε στη Βουλή

Η Ε/κ 'καλύτερη δασκάλα του κόσμου' στην Κύπρο - Βρέθηκε στη Βουλή

Τη Βουλή επισκέφθηκε η Καλύτερη Δασκάλα 2018, Αντρια Ζαφειράκου.

Την Βουλή των Αντιπροσώπων επισκέφτηκε η ελληνοκυπριακής καταγωγής Άντρια Ζαφειράκου, η οποία βραβεύθηκε με το Διεθνές Βραβείο της Καλύτερης Δασκάλας της χρονιάς 2018 (Global Teacher Prize 2018) από το φιλανθρωπικό ίδρυμα Varkey Foundation.

Η κ. Ζαφειράκου κατά την επίσκεψη της στη Βουλή, συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Σώματος, Δημήτρη Συλλούρη ο οποίος της έδωσε ως δώρο, το Καράβι της Κερύνειας και δύο εκδόσεις της Βουλής: «Τη Γλώσσα μου έδωσαν ελληνική, «Ο Λαϊκός Πολιτισμός και η έκφραση του στη σύγχρονη τέχνη».

Η κα Ζαφειράκου εξέφρασε τη χαρά της που βρίσκεται στην Κύπρου.

«Είναι τιμή μου να βρίσκομαι εδώ. Είμαι πολύ ευγνώμων για την φιλοξενία σας. Ήταν πολύ σύντομη και γρήγορη επίσκεψη στο νησί και ανυπομονώ να έρθω πίσω πολύ σύντομα», συμπλήρωσε.

Απαντώντας, ο κ. Συλλούρης, είπε στην κα. Ζαφειράκου ότι είναι ευπρόσδεκτη όποτε θέλει να επισκεφθεί ξανά την Κύπρο.

https://www.youtube.com/watch?v=VkndetmPkgc

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Υπάρχει σήμερα ένα παράθυρο ελπίδας» για επανέναρξη ουσιαστικών συνομιλιών

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Υπάρχει σήμερα ένα παράθυρο ελπίδας» για επανέναρξη ουσιαστικών συνομιλιών

Με αναφορά στην ιστορική σημασία της ανεξαρτησίας αλλά και στις συνεχιζόμενες προκλήσεις του Κυπριακού, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο τηλεοπτικό του μήνυμα για την 65η επέτειο από την ανακήρυξη της Κυπριακής Δημοκρατίας, τόνισε ότι, παρά τις δυσκολίες, «υπάρχει σήμερα ένα παράθυρο ελπίδας» για επανέναρξη ουσιαστικών συνομιλιών, σημειώνοντας τη σημασία της ενεργότερης εμπλοκής της διεθνούς κοινότητας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE