ΚΥΠΡΟΣ: Οροθετικοί που συμμορφώνονται στη θεραπευτική αγωγή θα λαμβάνουν κίνητρα

ΚΥΠΡΟΣ: Οροθετικοί που συμμορφώνονται στη θεραπευτική αγωγή θα λαμβάνουν κίνητρα

Χρηματικό κίνητρο προς οροθετικούς αποφάσισε το Υπουργικό.

Τα οροθετικά άτομα που είναι συνεπή με τη θεραπευτική αγωγή τους θα λαμβάνουν από την 1η Ιουλίου 2018 μηνιαίο ποσό ως κίνητρο για τη συμμόρφωσή τους προς τη θεραπευτική αγωγή τους, σύμφωνα με το νέο Σχέδιο Παροχής Κινήτρων σε Οροθετικά Άτομα που ενέκρινε σήμερα το Υπουργικό Συμβούλιο, έπειτα από εισήγηση του Υπουργείου Εργασίας, με αρμόδιο εφαρμογής του το Υπουργείο Υγείας.

Το κόστος εφαρμογής του σχεδίου υπολογίζεται στο €1.980.000, με ημερομηνία έναρξης την 1η Ιουλίου 2018.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Προεδρίας, σκοπός του σχεδίου είναι η παροχή κινήτρων προς οροθετικά άτομα που συμμορφώνονται με τη θεραπευτική τους αγωγή. Δηλαδή, τα οροθετικά άτομα που είναι συνεπή με τη θεραπευτική αγωγή τους, θα λαμβάνουν μηνιαίο ποσό ως κίνητρο για τη συμμόρφωσή τους προς τη θεραπευτική αγωγή τους.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τα είπαν από κοντά ΠτΔ και Ερντογάν – Τι συζήτησαν οι δύο άνδρες – Δείτε φωτογραφίες

Τα είπαν από κοντά ΠτΔ και Ερντογάν – Τι συζήτησαν οι δύο άνδρες – Δείτε φωτογραφίες

Άρπαξε την ευκαιρία ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και χαιρέτησε τον Πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

BEST OF TOTHEMAONLINE