Η Τζούλια “ξαναχτυπά”- Τα πάρτι και η τόπλες πόζα- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η Τζούλια “ξαναχτυπά”- Τα πάρτι και η τόπλες πόζα- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τα ξέφρενα πάρτι της Τζούλιας Αλεξανδράτου και η τόπλες πόζα.

Η Τζούλια Αλεξανδράτου, πριν λίγο καιρό, αποφάσισε να αλλάξει και πάλι το όνομα της στα social media. Το μοντέλο, έχει υιοθετήσει πια το nickname «Julia Hunt» και συχνά ανεβάζει φωτογραφίες από τις βουτιές της, αλλά και από τα ξέφρενα πάρτι που επισκέπτεται.

Πριν μερικές ημέρες, λοιπόν, η Τζούλια ανέβασε στο instagram φωτογραφίες από την εξόρμησή της στην παραλία. Φανερά αδυνατισμένη ποζάρει τόπλeς φορώντας ένα μικροσκοπικό μονοκίνι και κρύβοντας επιμελώς το στήθος της με τα χέρια. Λίγες μέρες αργότερα η Τζούλια ξαναχτύπησε ανεβάζοντας το ξέφρενο γλέντι που έζησε σε γνωστό club της Αθήνας, αλλά και της Μυκόνου. Όπως βλέπετε η Τζούλια... παρτάρει δίχως αύριο! Μάλιστα, στην πρώτη εικόνα το φόρεμα της την πρόδωσε αποκαλύπτοντας το στήθος της, το οποίο αχνοφαίνεται κάτω από τα εκατοντάδες φίλτρα που χρησιμοποιεί η Τζούλια για τις φωτογραφίες της.

Από e-radio.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία στην Πύλα: Νεκρός άντρας που εντοπίστηκε αναίσθητος ανάμεσα σε βράχους

Τραγωδία στην Πύλα: Νεκρός άντρας που εντοπίστηκε αναίσθητος ανάμεσα σε βράχους

Τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (26/09) στην τουριστική περιοχή της Πύλας, όπου άντρας εντοπίστηκε αναίσθητος ανάμεσα σε βράχους κυματοθραύστη παραλίας και λίγο αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

BEST OF TOTHEMAONLINE