ΦΟΝΙΚΟ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ: Παραδέχθηκε ανθρωποκτονία – Διέφυγε αυτός που σκότωσε

ΦΟΝΙΚΟ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ: Παραδέχθηκε ανθρωποκτονία – Διέφυγε αυτός που σκότωσε

Φορτώνεται στις πλάτες του όλο το βάρος για το φονικό του Ιανουαρίου του 2017 στη Δερύνεια…

Ο λόγος για τον 21χρονο Ινδό φοιτητή Taranmeet Singh, ο οποίος την Τετάρτη (30/05) ευρισκόμενος στο εδώλιο του Κακουργιοδικείου Λάρνακας παραδέχθηκε ενοχή στην κατηγορία της ανθρωποκτονίας του 23χρονου συμπατριώτη του, καθώς και σε τρεις κατηγορίες πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης.

Το οξύμωρο είναι ότι ενώ από τις εξετάσεις προκύπτει ότι ο 21χρονος είχε τη μικρότερη συμμετοχή στην φονική επίθεση, εντούτοις θα την πληρώσει μόνο αυτός, καθώς οι άλλοι ομοεθνείς μαζί με αυτόν που προκάλεσε το φονικό κτύπημα διέφυγαν στα κατεχόμενα.

Ο άγριος καβγάς μεταξύ Ινδών φοιτητών είχε σημειωθεί τις πρωινές ώρες της 4ης Ιανουαρίου του 2017, σε κεντρικό σημείο της Δερύνειας.

Το μοιραίο βράδυ παρέα Ινδών φοιτητών διασκέδαζαν σε κέντρα της Αγίας Νάπας και μετέπειτα του Πρωταρά, καταναλώνοντας μεγάλες ποσότητες αλκοόλ. Σε κάποια στιγμή, όμως, παρεξηγήθηκαν και ήλθαν σ’ έντονη αντιπαράθεση μεταξύ τους. Η παρέα του κατηγορούμενου εγκατέλειψε το χώρο της διασκέδασης, «οπλίστηκε» με μαχαίρια και ρόπαλα και επισκέφθηκε το διαμέρισμα της παρέας του θύματος.

Τους κάλεσαν να κατέβουν στο πεζοδρόμιο για να λύσουν τις διαφορές τους. Ακολούθησε άγριος καβγάς, με αποτέλεσμα τον τραγικό θάνατο ενός απ’ αυτούς από μαχαίρωμα και τον σοβαρό τραυματισμό άλλων τριών. Ο κατηγορούμενος συνελήφθη στο οδόφραγμα του Περγάμους λίγο πριν περάσει στα κατεχόμενα. Οι υπόλοιποι καταζητούμενοι, οι οποίοι είχαν μεγαλύτερη συμμετοχή στο φονικό, πρόλαβαν και διέφυγαν στις τουρκοκρατούμενες περιοχές.

Η ποινή στον 21χρονο θα επιβληθεί στις 14 Ιουνίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για ΑΤΑ: «Υπάρχουν και δεύτερες και τρίτες επιλογές - Αναλόγως των εξελίξεων θα προχωρήσουμε»

ΠτΔ για ΑΤΑ: «Υπάρχουν και δεύτερες και τρίτες επιλογές - Αναλόγως των εξελίξεων θα προχωρήσουμε»

Υπάρχουν και δεύτερες και τρίτες επιλογές για την εκτελεστική εξουσία στο θέμα της ΑΤΑ, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφέροντας πως η απόφαση των εργοδοτικών οργανώσεων ν’ απορρίψουν το προσχέδιο μόνιμης συμφωνίας για την Αυτόματη Τιμαριθμική Αναπροσαρμογή της κυβέρνησης «σίγουρα δεν είναι θετική». Ωστόσο, δεν θέλησε ν’ αποκαλύψει ποιες είναι αυτές ο επιλογές, ενώ σημείωσε πως  το κείμενο που διαβάστηκε την Κυριακή στις εργοδοτικές οργανώσεις ήταν το ίδιο με αυτό στις συντεχνίες τη Δευτέρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE