ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπήκε στη νέα… εποχή η Ομόνοια! Το πλάνο, το χρήμα, ο προγραμματισμός και οι… αφίξεις

Μπήκε στη νέα… εποχή η Ομόνοια! Το πλάνο, το χρήμα, ο προγραμματισμός και οι… αφίξεις

Η πλειοψηφία των μελών της Ομόνοιας το βράδυ της Τρίτης (29/5) έδωσε ισχυρή εντολή στο Δ.Σ του «τριφυλλιού» για να προχωρήσει με την πρόταση του Σταύρου Παπασταύρου.

Πλέον, η συγκεκριμένη μέρα για τους «πράσινους» θα γραφτεί με κεφαλαία γράμματα στην ιστορία του συλλόγου, καθώς η Ομόνοια γυρίζει πλέον και ΕΠΙΣΗΜΑ σελίδα, αφού το ποδοσφαιρικό τμήμα αλλάζει χέρια και για τα επόμενα 15+5 χρόνια θα είναι στα χέρια της εταιρείας του Σταύρου Παπασταύρου.

Από τη στιγμή που «άναψε» και επίσημα το πράσινο φως για τον Σταύρο Παπασταύρου, αναμένεται ότι θα αρχίσει και το πλάνο του να παίρνει «σάρκα και οστά». Ο Κυπροαμερικάνος επενδυτής αναμένεται να έρθει στο νησί μας 4 ή 5 του Ιούνη, όμως, ως τότε θα έχει αρχίσει το χτίσιμο της «νέας» Ομόνοιας.

Ήδη ο επενδυτής αναμένεται τις επόμενες μέρες να κάνει τα πρώτα εμβάσματα στους λογαριασμούς της Ομόνοιας, το πρώτο 1.5εκ που θα μπει στον «πράσινο» λογαριασμό θα πάει για τα κριτήρια της ΟΥΕΦΑ, ενώ εντός των επόμενων ημερών θα κατατεθεί άλλο 1,5 εκ. για τον προγραμματισμό.

Πριν την ΚΡΙΣΙΜΗ καταστατική και γενική συνέλευση τα πάντα στην Ομόνοια ήταν στάσιμα, κυρίως στα θέματα προγραμματισμού, όμως από σήμερα, Τετάρτη (30/5), και μετά την ιστορική απόφαση, η Διοίκηση των «πρασίνων» έχει ξεκινήσει να κλείνει «τρύπες» αλλά και σημαντικές εκκρεμότητες.

Οι πρώτες ανακοινώσεις που αναμένονται είναι του Γενικού Διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος και της εταιρείας κι αυτός όπως γράφτηκε και σε προηγούμενα ρεπορτάζ θα είναι ο Μάριος Καμπανέλλας.

Επίσης η Διοίκηση των «πρασίνων» είναι κοντά και στη συμφωνία με Τεχνικό Διευθυντή με τον Ισπανό, Άνχελ Γκόμεζ να είναι ως το μεγάλο φαβορί και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου να είναι το άτομο που θα στελεχώσει τη συγκεκριμένη θέση και να αναμένεται και αυτού η άφιξη του στην Κύπρο τις επόμενες ώρες – μέρες, με τις πληροφορίες να μην αποκλείουν ακόμη και αύριο (Πέμπτη) να είναι στη χώρα μας.

Με την πρόσληψη του Τεχνικού Διευθυντή αναμένεται ότι θα μπει και το «νερό στο αυλάκι» για την πρόσληψη του νέου αφεντικού στον  πάγκο των «πρασίνων». Έχουν ακουστεί κάποια ονόματα όπως του Μουνουά, όμως δεν αποκλείεται να υπάρχουν εκπλήξεις καθώς τα ονόματα στην λίστα των προπονητών είναι αρκετά.

Να σημειώσουμε ότι όταν συμπληρωθεί το «παζλ» με την πρόσληψη και του νέου προπονητή στους «πράσινους» θα αρχίσει να μπαίνει σε πιο βαθιά νερά κι ο προγραμματισμός για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Αρκετοί ποδοσφαιριστές που δεν έπεισαν με την απόδοση τους θα αποτελέσουν παρελθόν από το «Ηλίας Πούλλος» και οι ριζικές αλλαγές στο ρόστερ του «τριφυλλιού» είναι δεδομένες και τη νέα χρονιά θα δούμε μια καινούργια Ομόνοια.

Στόχος όλων στη ΝΕΑ εποχή της Ομόνοιας είναι να αποφευχθούν τα λάθη των προηγούμενων Διοικήσεων και με σωστούς χειρισμούς σε όλους τους τομείς,  ο σύλλογος της Λευκωσίας να βγει πιο δυνατός και να επιστρέψει ξανά στον δρόμο των επιτυχιών.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ανεβαίνει ξανά η θερμοκρασία... παρέα με τη σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Επιβραδύνεται η αύξηση της τιμής του καφέ στην ΕΕ – Τι ισχύει για την Κύπρο

Κύπρια επαγγελματίας Feng Shui μιλά στο «Τ»: Τα μυστικά για την καλή ενέργεια και εκείνοι που «αναγκάστηκαν» να αλλάξουν σπίτι

Πόσο κοστίζει μία νύχτα στο πιο πολυτελές ξενοδοχείο του κόσμου

Σοκ στην Ελλάδα από τον αιφνίδιο θάνατο 23χρονης - Ξύπνησε με δύσπνοια και κατέρρευσε

Προκαλεί ο Ερντογάν την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων: Ξεσηκωθήκαμε ενάντια στην εχθρική κατοχή



Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Όσο πλησιάζουμε στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, τα κόμματα βρίσκονται σε διάταξη μάχης για να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Με κινήσεις εντυπωσιασμού και δηλώσεις, οι ηγεσίες των κομμάτων τρέχουν στη μάχη των ευρωεκλογών έχοντας ως πρώτιστο μέλημα τους, τη συσπείρωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top