Θα ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ο Νικολαΐδης…

Θα ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ο Νικολαΐδης…

Είναι γνωστό πως ο Χρίστος Νικολαΐδης αποφάσισε όπως αποσυρθεί από τον χώρο της διαιτησίας.

Εδώ και αρκετά χρόνια υπηρέτησε το ποδόσφαιρο από το συγκεκριμένο πόστο και αφού ο ίδιος έκρινε πως παρά το γεγονός πως θα μπορούσε να συνεχίσει για ακόμη τέσσερα χρόνια, τώρα ήταν η κατάλληλη στιγμή να αποχωρήσει, το έπραξε.

Είναι επίσης γνωστό όμως και το δήλωσε εν πολλάκις ο πρώην ρεφ πως δεν θα εγκαταλείψει την διαιτησία και πως θέλει να συνεχίσει να την υπηρετά από άλλο πόστο.

Επικρατέστερο σενάριο είναι να γίνει παρατηρητής διαιτησίας και έτσι να βαθμολογεί τους τέως συναδέλφους του στα παιχνίδια που θα διαιτητεύουν. Συνεχίζει λοιπόν ο Νικολαΐδης να βρίσκεται στο χώρο, απλά αυτή την φορά με άλλα καθήκοντα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα στον ορίζοντα - Συγκρατημένη αισιοδοξία στη Λευκωσία - Το μεγάλο ζητούμενο

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα στον ορίζοντα - Συγκρατημένη αισιοδοξία στη Λευκωσία - Το μεγάλο ζητούμενο

Νέα κινητικότητα καταγράφεται στο Κυπριακό, με τη Λευκωσία να επιχειρεί να αξιοποιήσει το παράθυρο ευκαιρίας που δημιουργείται μέσα από την ενεργότερη εμπλοκή των Ηνωμένων Εθνών και την προοπτική επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE