'Η Τουρκία δεν θα διστάσει να χρησιμοποιήσει δικαιώματα της σε Αιγαίο και Αν. Μεσόγειο'

'Η Τουρκία δεν θα διστάσει να χρησιμοποιήσει δικαιώματα της σε Αιγαίο και Αν. Μεσόγειο'

Η Τουρκία δεν θα διστάσει να χρησιμοποιήσει τα δικαιώματά της, που πηγάζουν από τις διεθνείς συμφωνίες στο θέμα των προκλήσεων στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο, αναφέρεται σε ανακοίνωση του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας (ΣΕΑ) της Τουρκίας. 


Η συνεδρίαση, η οποία πραγματοποιήθηκε υπό την προεδρία του Τούρκου Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, κράτησε 3 ώρες και 15 λεπτά. Στην ανακοίνωση αναφέρεται, επίσης, ότι συζητήθηκαν τα μέτρα που λαμβάνονται για την ασφαλή διεξαγωγή των εκλογών της 24ης Ιουνίου. 

Ακόμη σημειώνεται τι οι χώρες που στηρίζουν φανερά ή κρυφά τις τρομοκρατικές οργανώσεις πρέπει να κινούνται με βάση το διεθνές δίκαιο. Προστίθεται ότι η Τουρκία θα συνεχίσει να στηρίζει την υπόθεση των Παλαιστινίων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

Η στρατηγική που ακολουθούμε έχει οδηγήσει στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος συναντήθηκε στην Αθήνα, με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος σημείωσε ότι η Ελλάδα στέκεται πάντα εμπράκτως στο πλευρό της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE