ΛΕΜΕΣΟΣ –ΕΡΕΥΝΕΣ: Χειροπέδες σε έξι πρόσωπα

ΛΕΜΕΣΟΣ –ΕΡΕΥΝΕΣ: Χειροπέδες σε έξι πρόσωπα

Ολονύχτια επιχείρηση της Αστυνομίας διενεργήθηκε από το βράδυ τη Τετάρτης (30/5) μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης (31/5).

Στην επιχείρηση για πάταξη του οργανωμένου εγκλήματος, συμμετείχαν πέραν των 100 αστυνομικών, από όλα τα Τμήμα της Αστυνομίας Λεμεσού.

Μετά τις έρευνες σε διάφορα υποστατικά στην πόλη και επαρχία Λεμεσού, συνελήφθησαν έξι πρόσωπα.

Σημειώνεται ότι κατά τις έρευνες, η Αστυνομία εντόπισε στην κατοχή προσώπων, μικρές ποσότητες ναρκωτικών και άλλα παράνομα αντικείμενα.

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο δημοσίευμά μας, εκτός από υποστατικά και οικίες προσώπων που απασχόλησαν ή απασχολούν τις Αρχές, στο πλαίσιο των ερευνών, έγινε έλεγχος στους συνδέσμους φιλάθλων του Απόλλωνα και της ΑΕΛ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Κλείδωσε» η κοινή συνάντηση Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν με Ολγκίν

«Κλείδωσε» η κοινή συνάντηση Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν με Ολγκίν

Στις 11 Δεκεμβρίου θα επισκεφθούν από κοινού οι δύο ηγέτες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τ/κ ηγέτης Τουφάν Έρχιουρμαν, τη Διερευνητική Επιτροπή για τους Αγνοούμενους και ακολούθως θα έχουν κοινή συνάντηση υπό την καθοδήγηση της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, σύμφωνα με ανακοίνωση του Εκπροσώπου  των ΗΕ στην Κύπρο, Αλίμ Σιντίκ.

BEST OF TOTHEMAONLINE