Λ. Κουρσουμπά: «Έστειλα ένα ΦΑΞ αν αυτό είναι το έγκλημα» -«Tάπα» από την Χαραλαμπίδου

Λ. Κουρσουμπά: «Έστειλα ένα ΦΑΞ αν αυτό είναι το έγκλημα» -«Tάπα» από την Χαραλαμπίδου

Παραδέχθηκε ενώπιον της Επιτροπής Ελέγχου της Βουλής τη δική της εμπλοκή στο θέμα της διαγραφής χρέους ενυπόθηκου δανείου του συζύγου της η Λήδα Κουρσουμπά.

Του Αλέκου Μιχαηλίδη

Εξηγώντας, είπε ότι ο σύζυγος της έκανε νόμιμο αίτημα στον Χρηματοοικονομικό Επίτροπο Παύλο Ιωάννου για ένα Μη Εξυπηρετούμενο Δάνειο στη ΣΚΤ.

Υπογραμμίζοντας ότι ο σύζυγός της δεν είναι δραστηριοποιημένος, σημείωσε ότι δεν αναμείχθηκε στην υπόθεση, αφού το χειρίστηκε ο Χρηματοοικονομικός Επιτροπος είπε. Στο θέμα της επιστολής με επιστολόχαρτο της Επιτρόπου Νομοθεσίας, η κ. Κουρσουμπά τόνισε ‘έστειλα ένα ΦΑΞ αν αυτό είναι το έγκλημα’.

Σχετικό άρθρο: Γενικός Ελεγκτής: «Επιστολή Κουρσουμπά για διαγραφή δανείου του συζύγου της»

Στο διά ταύτα παραδέχθηκε ότι έστειλε την επιστολή στον Παύλο Ιωάννου, ωστόσο αρνήθηκε ότι αυτό επηρέασε την υπόθεση. Με παρέμβασή της, η Ειρήνη Χαραλαμπίδου, αντιπρόεδρος της Επιτροπής Ελέγχου, εξήγησε ότι το μεμπτό είναι η άσκηση πίεσης από Επίτροπο σε Επίτροπο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Σήμερα η πρώτη συνάντηση των διαπραγματευτών: H ρητορική Ερχιουρμάν, οι εσωτερικές αντιδράσεις και οι γεωπολιτικές σκιές

Κυπριακό: Σήμερα η πρώτη συνάντηση των διαπραγματευτών: H ρητορική Ερχιουρμάν, οι εσωτερικές αντιδράσεις και οι γεωπολιτικές σκιές

Σε κλίμα επιβαρυμένο από νέες εντάσεις, πολιτικές αιχμές και αυξημένη καχυποψία, οδηγούνται σήμερα, οι δύο διαπραγματευτές του Κυπριακού. Η συνάντηση Μενέλαου Μενελάου και Μεχμέτ Ντάνα-η πρώτη μετά την εκλογή του Τουφάν Έρχιουρμάν- δεν αναμένεται να παράξει ουσιαστική πρόοδο, αλλά ήδη λειτουργεί ως βαρόμετρο για το τι έχει αλλάξει και, κυρίως, για το τι δεν έχει.