Δικαίωση στο Ανώτατο για πρώην Υπαρχηγό Αστυνομίας – Στη διάθεσή του το πόρισμα

Δικαίωση στο Ανώτατο για πρώην Υπαρχηγό Αστυνομίας – Στη διάθεσή του το πόρισμα

Το περιεχόμενο του πορίσματος της έρευνας για την υπόθεση των Σέρβων εκτελεστών που είχε αποκαλύψει το ThemaOnline (28/04/2016), πλέον είναι στη διάθεση του δικηγόρου του τέως Υπαρχηγού της Αστυνομίας Ανδρέα Κυριάκου.

Την Πέμπτη (31/05) το Ανώτατο Δικαστήριο με ομόφωνη απόφαση απέρριψε το αίτημα της Νομικής Υπηρεσίας να μην αποκαλυφθεί το πόρισμα στον κατηγορούμενο.

Η Νομική Υπηρεσία είχε προβάλει ως επιχείρημα ότι το πόρισμα αποτελούσε νομικό σημείο.

Ταυτόχρονα, το Ανώτατο ξεκαθάρισε ότι ισχύει η απόφαση του επαρχιακού δικαστηρίου και έτσι το πόρισμα θα πρέπει να παραδοθεί στην υπεράσπιση του κ. Ανδρέα Κυριάκου.

Αυτή η νομική εξέλιξη πιστεύεται πως δίνει νέα τροπή στην υπόθεση.

Ο τέως Υπαρχηγός διώκεται ποινικά, καθώς κρίθηκε ότι ενδεχομένως να διέρρευσε πληροφορίες που καταδείκνυαν γκάφες που έγιναν από πλευράς Αστυνομίας στην υπόθεση των Σέρβων εκτελεστών αλλά και ενδεχόμενη διαφθορά του σώματος.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

Η στρατηγική που ακολουθούμε έχει οδηγήσει στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος συναντήθηκε στην Αθήνα, με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος σημείωσε ότι η Ελλάδα στέκεται πάντα εμπράκτως στο πλευρό της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE